Site icon Hallocy

Άννα Αμανατίδου: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την κόντρα της με Εύη Ιωαννίδου και Μέγκι

Η Άννα Αμανατίδου μετά την αποχώρησή της από το GNTM μίλησε «Στη Φωλιά των Κου-Κου» για την κόντρα της με την Εύη Ιωαννίδου αλλά και τη σχέση της με τη Μέγκι. Η Instagramer του παιχνιδιού αποκάλυψε για πρώτη φορά το παρασκήνιο και την αληθινή αιτία της διαμάχης τους.

«Με είχε πιάσει η Εύη στη Θεσσαλονίκη και μου είχε πει ότι θέλει να ξεκινήσει το μόντελινγκ και της είπα να το κάνει και της έδωσα μια συμβουλή. Μετά δούλεψε σε ένα μαγαζί 1-2 εβδομάδες, έφυγε και πήρα εγώ τη θέση της. Από εκεί ίσως ξεκίνησε να με βλέπει ανταγωνιστικά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Άννα σχολίασε τα όσα είχε πει η Μέγκι για την μεταξύ τους σχέση. Το μοντέλο εξήγησε πως οι δυο τους δεν είχαν πολλές επαφές, δεν είχε ζητήσει ποτέ τη βοήθειά της και αποκάλυψε την αλήθεια γύρω από τον άντρα που ανέφερε η Μέγκι.

«Με την Μέγκι δεν ήμασταν φίλες ποτέ. Είχε τύχει να συνεργαστούμε σε δυο fashion show. Ήταν μια κοπέλα που συμπαθούσα, δεν μου ήταν εντελώς αντιπαθής. Δεν με έχει βοηθήσει όμως ποτέ. Έμαθα έναν λόγο εδώ στο σπίτι, χωρίς να μου τον πει η ίδια, για τον οποίο με αντιπαθούσε. Τότε ίσως θεωρούσε ότι είμαστε φίλες, είχε πιστέψει ότι την κερατώνει ο δικός της και εγώ το ήξερα και δεν της το είπα. Μετά ο δικός της τα έφτιαξε με μια κοντινή μου φίλη. Θεώρησε ότι έπρεπε να της το πω, δεν μπλέκομαι όμως πρώτον και δεύτερον δεν ήταν φίλη μου για να της το πω», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα

Exit mobile version