Site icon Hallocy

My Style Rocks Gala: Η είσοδος του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί στο πλατό, η αποχώρηση της αγαπημένης του και η νικήτρια των 2.500 ευρώ

Ακόμα ένα My Style Rocks Gala πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Το concept, αυτή την εβδομάδα ήταν άκρως χριστουγεννιάτικο και guest κριτής η stylish Μαρία Ηλιάκη.

Στα highlights της βραδιάς η είσοδος του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί στο πλατό τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Power Of Lοve και ο οποίος είναι σύντροφος της Κυριακής Τσανικίδη. (Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο ριάλιτι αγάπης και παραμένουν μαζί!)

Ο Σωκράτης συνόδεψε την αγαπημένη του στο concept της και οι δυο τους καταχειροκροτήθηκαν. Αμέσως μετά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσφέρθηκε να γίνει η κουμπάρα τους, ενώ ο Σωκράτης δεν παρέλειψε να πετάξει τις… μπηχτές του.

Πάμε όμως τώρα στα της αποχώρησης. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε τις παίκτριες που είχαν την πιο χαμηλή βαθμολογία και όπως και την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τέσσερις και όχι τρεις παίκτριες στην κατάταξη.

Έτσι λοιπόν, σε αυτή την τετράδα, βρέθηκαν η Χριστίνα Παπαδέλλη, η Ρόζα Κεντάλα, η Πατρίτσια Κόρφα και η Κυριακή Τσανικίδη. Από τις συμπαίκτριές της σώθηκε η Χριστίνα και στη συνέχεια από τους κριτές σώθηκαν Ρόζα και Πατρίτσια. Η παίκτρια λοιπόν που δεν θα συνεχίσει το ταξίδι της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, είναι η Κυριακή.

Νικήτρια της βραδιάς ήταν η καινούργια παίκτρια, Νίνα Παπαϊωάννου, η οποία πήρε και τα 2.500 ευρώ.

Exit mobile version