Site icon Hallocy

Μαύρα Χριστούγεννα και θρήνος… Τρεις νεκροί στη Λεμεσό

Μαύρα Χριστούγεννα για τρεις διαφορετικές οικογένειες στη Λεμεσό.

Στην πρώτη περίπτωση στις 1 και 30 τα ξημερώματα, επί καθήκοντι ιατροί ενημέρωσαν την Αστυνομία για τον θάνατο 34χρονου ο οποίος είχε μεταφερθεί νωρίτερα στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου στη Λεμεσό.

Ο άτυχος 34χρονος, Ανδρέας Καίμης, ενώ βρισκόταν στο γιορτινό τραπέζι έχασε τις αισθήσεις και αμέσως οι συγγενείς του προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, ενώ κάλεσαν ασθενοφόρο.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες να των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ντύνοντας στα μαύρα την οικογένεια του. O άτυχος 34χρονος στις 29 Δεκεμβρίου θα έκλεινε 35 ετών.

Σε δεύτερη περίπτωση, 32χρονος μεταφέρθηκε από συγγενικά του πρόσωπα στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία που ένιωσε αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Λίγο αργότερα, ο άτυχος Γεώργιος Χριστοφίδου, άφησε την τελευταία του πνοή.

Στην τρίτη περίπτωση, 61χρονος ενώ βρισκόταν με τη σύζυγο του έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως η 58χρονη κάλεσε σε βοήθεια.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο άτυχος 61χρονος Γρηγόρης Μαύρου ήταν νεκρός. Ο 61χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Και στις τρεις περιπτώσεις, η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ διερευνά υποθέσεις αιφνιδίων θανάτων.

reporter.com.cy

Exit mobile version