Site icon Hallocy

Γιάννης Ρώτας: Σοκάρει η εικόνα του αδερφού του Στάθη Ψάλτη… – Οι τραγικές στιγμές του ηθοποιού, μετά την έξωση! (βίντεο)

Ποιοι στέκονται στο πλευρό του;

Τραγικές στιγμές βιώνει ο Γιάννης Ρώτας μετά τον θάνατο του αδερφού του, Στάθη Ψάλτη.

Τα δυο αδέρφια, είχαν αδυναμία ο ένας στον άλλο και πάντα, στις δύσκολες στιγμές, ο ένας ήταν στο πλευρό του άλλου.

Μετά τον θάνατο όμως του αγαπημένου ηθοποιού, Στάθη Ψάλτη, η ζωή του, επίσης ηθοποιού, Γιάννη Ρώτα άλλαξε, αφού έχασε το στήριγμα του.

Πριν λίγο καιρό, ο Γιάννης Ρώτας, βίωσε άσχημες στιγμές αφού του έκαναν έξωση από το σπίτι του. Τότε φιλοξενήθηκε για λίγο καιρό σε γνωστό ξενοδοχείο της οδού Πατησίων.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Κώστα Βενετσάνο, εκπροσωπώντας “Το σπίτι του ηθοποιού” ανέλαβαν δράση ώστε ο ο Γιάννης Ρώτας να μπορεί να ζει αξιοπρεπώς.

Με τα λιγοστά του υπάρχοντα σε τρεις σακούλες του super market και έχοντας στο πλευρό του τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Κώστα Βενετσάνο, μεταφέρθηκε στο Γηροκομείο Αθηνών.

“Εύχομαι εδώ να βρω το νέο μου σπιτικό. Μετά τον θάνατο του αδερφού μου νιώθω μοναξιά. Θα παραμείνω εδώ μέχρι να ηρεμήσω γιατί τράβηξα πολλά… Αισθάνομαι τεράστια μοναξιά, γιατί κάθε χρόνο είχα τον αδερφούλη μου δίπλα μου και κάναμε Χριστούγεννα μαζί. Ήμασταν δυο λατρεμένα αδέρφια…Δεν με ενοχλεί που είμαι εδώ, δεν είμαι με ψηλά τη μύτη.” είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Γιάννης Ρώτας.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version