Site icon Hallocy

Μαρίνος Κόνσολος: “Θα κινηθώ νομικά εναντίον κυπριακού περιοδικού” (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε ο Μαρίνος Κόνσολος.  Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή του στην Αθήνα, τη νέα φάση της ζωής του, την προσωπική του ζωή ενώ αποκάλυψε πρώτη φορά ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον κυπριακού περιοδικού για το δημοσίευμα τους αναφορικά με τον καυγά μεταξύ του ίδιου και της ηθοποιού, Μαρίας Φιλίππου.

Ο Μαρίνος Κόνσολος αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα έχει βάλει τη ζωή του σε μια άλλη φάση και προσπαθεί να είναι πιο ήρεμος και γαλήνιος με τον ίδιο να αναφέρει:

Είμαι πάρα πολύ καλά στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, θέλω να μείνω και να δημιουργώ όσο μπορώ. Δεν κάνω τίποτα παραπάνω από τη δουλειά μου και το σέβονται αυτό

Γενικά σε όλους τους τομείς της ζωής μου είμαι πολύ καλά. Κάνοντας την ανασκόπηση βλέπω ότι μπήκα σε μια άλλη φάση της ζωής μου, πιο συντονισμένη πιο ήρεμη, πιο γαλήνια. Συμβιβάστηκα με την ιδέα ότι ο καθένας μας και όλοι μας έχουμε ένα δρόμο να ακολουθήσουμε . Δεν πιστεύω στον παράγοντα τύχη, εμείς το καθορίζουμε αν και η πορεία μας είναι καταγεγραμμένη. Οι επιλογές μας το καθορίζουν. με έκανε να το πιστέψω όταν σταμάτησα να ασχολούμαι με το τι θα μου ξημερώσει η επόμενη μέρα. όλα υπάρχουν για να ορίζουν την πορεία μας. Πιστεύω στο σύμπαν στις ενέργειες. πιστεύω ότι είχαμε άλλες ζωές και πιστεύω στη δύναμη του μυαλού του ανθρώπου.

Είμαι απόλυτα συμβιβασμένος με τον θάνατο. θέλει μεγάλη μελέτη με τον εαυτό μου. το ανέλυσα γιατί βλέπω κόσμο να  «φεύγει» και γι’ αυτό το έκανα. έχω μια πολύ διαφορετική αντίληψη για τη ζωή. βλέπω ότι είναι ένα καλοστημένο έργο και όλοι έχουμε έναν ρόλο…Έχω απομακρύνει πολλούς ανθρώπους από τη ζωή μου και αποφάσισα ότι αφήνω τους ανθρώπους που με κάνουν να χαμογελώ. είχα τοξικούς ανθρώπους στη ζωή μου και είναι δύσκολη διαδικασία να απομακρύνεις ανθρώπους.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε ότι στην παρούσα φάση αποφεύγει να βάλει τον εαυτό του στη διαδικασία σχέσης ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν όταν ήταν σε σχέση έχει κάνει ακραία πράγματα.

Αποφεύγω να βάλω τον εαυτό μου σε διαδικασία σχέσης και να μπω σε αυτό το mood γιατί βλέπω ποιες είναι οι προτεραιότητες μου. Ερωτεύτηκα και έβαλα μπροστά τις προτεραιότητες μου. ξέρω αν μπω σε αυτή τη διαδικασία. νιώθω ότι όποιος άνθρωπος μπήκε τώρα στη ζωή μου δεν ήταν ο άνθρωπος που θα ήταν δίπλα μου. θα ήταν ένας άνθρωπος που θα με έπαιρνε πίσω. θέλω να ζήσω άλλα πράγματα… ανακάλυψα ότι ίσως ο χαρακτήρας μου να είναι πολύ ευάλωτος και θέλω να τον δυναμώσω και μετά να αφεθώ.

Έκανα ακραία πράγματα, έκανα παρακολούθηση.  Αυτά είναι κάποια στοιχεία που ήθελα να αποβάλω όπως η ζήλια και προσπαθώ να το διορθώσω και να το πειθαρχήσω και γι’ αυτό αποφεύγω να πέσω με τα μούτρα για να αποφύγω αυτό το άσχημο κομμάτι της ζωής μου.

Πριν από λίγο καιρό σε κυπριακό περιοδικό είχε γραφτεί ότι ο Μαρίνος Κόνσολος και η Μαρία Φιλίππου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Έλα στη θέση μου» είχαν τσακωθεί αφού όπως γράφτηκε ο ηθοποιός είχε αργήσει να πάει στο γύρισμα. Ο Μαρίνος Κόνσολος τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός αποκαλύπτοντας ότι θα προχωρήσει νομικά.

Γιατί να γραφτεί από τη στιγμή που δεν δώσαμε δικαίωμα. Δεν έχει συμβεί και αυτό αναρωτηθήκαμε κι εμείς. Γράφτηκε από κυπριακό περιοδικό που περιμένω από την Κύπρο μια άλλη στήριξη… Γράφτηκε από κυπριακό περιοδικό που ήταν εντελώς ψέμα και όταν το διαβάζαμε γελούσαμε γιατί είμαι πολύ τυπικός στα γυρίσματα… Είμαι ίσως από τους μοναδικούς στη σειρά που στο κομμάτι της αφοσίωσης και της τυπικότητας… τρια χρόνια δεν έχω καθυστερήσει και έγραψαν ότι εγώ καθυστέρησα να πάω και η Μαρία Φιλίππου ότι έγινε ένας τεράστιος καβγάς., ότι χρειάστηκε οι πιο ψύχραιμοι να μας χωρίσουν…..

Πήρα τηλέφωνο και δυστυχώς δεν μου έδωσαν τη σημασία που περίμενα να δώσουν όταν ζήτησα στο επόμενο τεύχος να το ανακαλέσουν.. Η δικαιολογία ήταν ότι δεν ξέρουν ποιος το έγραψε…  Μπήκα στην διαδικασία να κινηθώ νομικά. Γράφτηκε στο Down Town της Κύπρου και  θα κινηθώ νομικά γιατί δεν θέλω από τη στιγμή που δεν δίνω δικαίωμα να μπλέκεσαι στον επαγγελματισμό μου..

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μαρίνου Κόνσολου στο “Με αγάπη Χριστιάνα”: 

alphanews.live

Exit mobile version