Site icon Hallocy

Πάολα: Σε ρόλο -έκπληξη σε κορυφαίο talent show!

Η Πάολα κάθε φορά που ανεβαίνει στην πίστα προκαλεί τον κακό χαμό!

Ο κόσμος την θέλει, την αγαπάει, την εμπιστεύεται και την ακολουθεί σε κάθε της βήμα! Διαβάστε παρακάτω….

Εξάλλου πρόκειται για μια τραγουδίστρια, η οποία δεν προκάλεσε ποτέ ίντριγκα για να ακουστεί το όνομα της, δεν προέβαλλε την προσωπική της ζωή και σέβεται τους συναδέλφους της! Κακή κουβέντα δεν έχει πει ποτέ για κανέναν!

Αυτά λοιπόν τα στοιχεία, είναι που έκαναν το κανάλι να στραφεί στην Πάολα, ώστε να την εντάξει στο πρόγραμμα του και η πρόταση έγινε.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή!

Όπως ήδη ξέρετε, έχω μάτια και αυτιά παντού. Έμαθα λοιπόν, πως στο Open, οι ιθύνοντες του καναλιού προχωράνε στους διαδρόμους και… χτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο μπας και τους κατέβει καμιά ιδέα ώστε να “ανέβουν” οι τηλεθέασεις αφού πλέον έχουν καταντήσει σαν τις θερμοκρασίες που έχουμε χρονιάρες μέρες! 2,3, άντε και στο τσακίρ κέφι ένα 4 και 5%.

Ευτυχώς που υπάρχει και ένας Νίκος Μουτσινάς που σώζει την κατάσταση!

Αφού λοιπόν, το Open κατοχύρωσε το talent show “x-factor” τώρα πρέπει να το… κυκλώσει με γερά ονόματα ώστε να απογειωθεί το πρόγραμμα σε ψηλή θέση στον πίνακα τηλεθέασης.

Ποιο όνομα μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο; Μα φυσικά η Πάολα που έχει… γκελ με τον κόσμο και είναι αγαπητή!

Η πρόταση της έχει γίνει ήδη, μαθαίνω, και εκείνη το σκέφτεται. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και η Πάολα είναι αρκετά θερμή στο να αναλάβει τον ρόλο της coach των νέων ταλέντων!

Να σας θυμίσω πως ο Ιβάν Σαββίδης, του οποίου είναι και το κανάλι, έχει βασίσει πολλά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα γι’αυτό και έχει “κλείσει” ήδη την Δέσποινα Βανδή η οποία έχει αναλάβει χρέη παρουσιάστριας!

Η συνέχεια; Στην οθόνη μας!

Exit mobile version