Site icon Hallocy

Εξω φρενών σύζυγος Υπουργού με τον Τάσο Τρύφωνος – ”Ένιωσα ντροπή, παρακολουθώντας την εκπομπή με τα δύο μου παιδιά”

Ένα ξεχωριστό επεισόδιο προβλήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στον «Αδύναμο Κρίκο», καθώς διαγωνιζόμενοι ήταν παιδιά.

Ωστόσο, ένα σχόλιο του παρουσιαστή, Τάσου Τρύφωνος, σε μια από της παίκτριες φαίνεται ότι ενόχλησε τη Μαρίνα Μιχαηλίδου, σύζυγο του Υπουργού Γεωργίας, Κώστα Καδή, και αδερφή της Ελίτας Μιχαηλίδου.

Αυτό που ενόχλησε την κ. Μιχαηλίδου ήταν το γεγονός ότι ο παρουσιαστής απευθύνθηκε σε ένα από τα κορίτσια λέγοντας τα εξής: «Όταν μεγαλώσεις, εσύ πρέπει να πας στα καλλιστεία. Θα γίνεις Σταρ Κύπρος…»

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου. Παιχνίδι γνώσεων για παιδιά. Ο παρουσιαστής απευθύνεται σε ένα από τα δεκάχρονα κορίτσια και της λέει: «Είσαι πολύ όμορφη το ξέρεις; Όταν μεγαλώσεις πρέπει να πας στα καλλιστεία. Θα γίνεις star Κύπρος!» Το επαναλαμβάνει άλλες δύο φορές μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Της λέει ξανά και ξανά ότι είναι όμορφη και θα γίνει Star Κύπρος. Από πού να το πιάσω και από που να το αφήσω; Το ότι το κορίτσι ήταν εκεί για παιχνίδι ΓΝΩΣΕΩΝ; Το ότι η ομορφιά ενός κοριτσιού δεν αφορά τον οποιοδήποτε παρουσιαστή; Το ότι υπήρχαν άλλα δύο κορίτσια, τα οποία σε αυτή την τρυφερή ηλικία μπορεί να ένιωσαν άσχημα; Τι άλλο να πω; Μόνο ότι ένιωσα ντροπή, παρακολουθώντας την εκπομπή με τα δύο μου παιδιά.

like.philenews

Exit mobile version