Site icon Hallocy

Η Εβελίνα Σκίτσκο έγινε καστανή! Δείτε τη νέα αλλαγή στο look της

Κέρδισε τη δεύτερη θέση στο GNTM, μια συνεργασία με την Έλενα Χριστοπούλου και την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Η Εβελίνα Σκίτσκο μετά το τέλος του GNTM είδε την καριέρα της να εξελίσσεται, δεδομένου ότι ήταν ήδη μοντέλο, πόρτες να ανοίγουν και τους ανθρώπους του χώρου να της δίνουν την ευκαιρία να αποδείξει το ταλέντο της.

Η 21χρονη μανούλα από την Κύπρο πριν λίγες ώρες φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό μόδας από τα μαγικά χέρια του Δημήτρη Σκουλού ο οποίος ήταν και κριτής στο GNTM. Στα instastories που αναρτήθηκαν την είδαμε με νέο hair look.

Η Εβελίνα στη δοκιμασία της αλλαγής του στιλ των κοριτσιών στο GNTM άλλαξε τα μαλλιά της αλλάζοντας ταυτόχρονα όλη της την εικόνα. Το κορίτσι με τα μακριά σκούρα καστανά μαλλιά μεταμορφώθηκε σε μια εκλεπτισμένη γυναίκα με κοντό φιλαριστό ξανθό μαλλί.

Τώρα το μοντέλο έκανε ακόμα μια αλλαγή στην εμφάνισή της. Η Εβελίνα έγινε καστανή με το μήκος των μαλλιών της να παραμένει ίδιο.

Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου έγραψε σε μια ανάρτησή της #mybaby δείχνοντας πόσο πολύ αγαπά και πιστεύει το νέο της αστέρι, την Εβελίνα Σκίτσκο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Exit mobile version