Hallocy

Αυτή είναι η ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού που χτύπησε άγρια στο κεφάλι 4 μηνών μωρό – Το άφησε τυφλό

Η ιδιοκτήτρια ενός παράνομου παιδικού σταθμού στο Κάνσας χτύπησε άγρια ​​ένα μωρό τεσσάρων μηνών με αποτέλεσμα να αφήσει το αγόρι τυφλό και να του προκαλέσει σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Ο μικρός Kingston, ο γιος της Ashleigh Garcia-Gilbert, βρισκόταν στον παιδικό σταθμό της 27χρονης Paige Hatfield για μόλις 11 ημέρες, όταν στις 31 Ιανουαρίου 2017 η νεαρή προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς στο μωρό. Εκείνη την ημέρα, η Hatfield κάλεσε ένα ασθενοφόρο και είπε στους διασώστες ότι το παιδί έκανε εμετούς. Οι γιατροί στο νοσοκομείο Mercy, όπου μεταφέρθηκε ο Kingston, διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, το οποίο προκλήθηκε από «βίαιο και μη τυχαίο χτύπημα», σύμφωνα με το Fox 4 KC.

 

Ο Kingston επέζησε μετά από 18 ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά βγήκε από το νοσοκομείο τυφλός και θα έχει αναπτυξιακή καθυστέρηση. Η μητέρα του μωρού δήλωσε ότι οι γιατροί είχαν ενημερώσει εκείνη και τον σύζυγό της ότι ο Kingston δεν θα ανακάμψει πλήρως από την τρομακτική περιπέτειά του.

“Το μωρό που φέραμε στο σπίτι δεν είναι το μωρό που πήγαμε στο σταθμό εκείνη την ημέρα,” είπε η μητέρα του παιδιού.

Όταν ερωτήθηκε από την αστυνομία, η Hatfield, αμφισβητούσε επανειλημμένα ότι χτύπησε τον Kingston κατά τη διάρκεια που ήταν υπό τη φροντίδα της, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που ανέφερε το Kansas City Star.

Κατά τη διάρκεια της δίκης αναφέρθηκε ότι το μωρό είχε αιμορραγία στον εγκέφαλό του σε τρία διαφορετικά σημεία και αιμορραγία στο πίσω μέρος των ματιών του.

Exit mobile version