Site icon Hallocy

Κύπρος 2019: Το πρωί ζητιάνος και το βράδυ…αριστοκράτης

To πρωί ζητιάνος, το βράδυ ζεν πρεμιέ…

Ο λόγος για Κύπριο,  ο οποίος τη μέρα γύριζε τους δρόμους της Λευκωσίας ως ζητιάνος επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα και τα βράδια κυκλοφορούσε στη Λάρνακα αριστοκράτης με δικό του αυτοκίνητο πολυτελείας.

Η καταγγελία, έφθασε στον ίδιο τον Επίτροπο Εθελοντισμού από πολίτες.

“Επικαλείτο οικονομικά προβλήματα και γύριζε σε δημόσιους δρόμους, μαγαζιά και ζητούσε οικονομική βοήθεια. Ο ίδιος άντρας στη Λάρνακα βρέθηκε να μπαρκάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο και να συνεχίζει την προσπάθειά του να βρει λεφτά για τα οικονομικά του προβλήματα.”

Παρόλο που έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία, ο άνδρας με τα δύο πρόσωπα εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος, και να εκμεταλλεύεται την καλοσύνη και το φιλότιμο συμπολιτών του.

“Πρέπει να βρεθεί το άτομο για να συλληφθεί. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, το άτομο έφυγε. Πρέπει να γίνεται άμεσα καταγγελία στην αστυνομία. Μόλις οι πολίτες αντιληφθούν παράνομο έρανο ή παράνομους επαίτες θα πρέπει να τηλεφωνούν άμεσα στην αστυνομία.”

Έκκληση προς τους πολίτες να μην υποκύπτουν συναισθηματικά, απηύθυνε ο Επίτροπος Εθελοντισμού, τονίζοντας ότι στις περιπτώσεις που επιθυμούν να βοηθήσουν πρέπει να ζητούν, όπως δούνε την ειδική άδεια που εξασφαλίζεται μόνο από τον Έπαρχο ή από την αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

&nbsp

alphanews.live

Exit mobile version