Close Menu
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Facebook X (Twitter) Instagram
Τρίτη, 8 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Hallocy
Home » Μαθητής 10 χρονών που έκανε χρήση σάκου κολοστομίας αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεχε το μπούλινγκ των συμμαθητών του
Behind the Scenes

Μαθητής 10 χρονών που έκανε χρήση σάκου κολοστομίας αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεχε το μπούλινγκ των συμμαθητών του

Hallocy.comBy Hallocy.com24/01/20190 Views
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Ένα 10χρονο αγόρι από το Κεντάκι αυτοκτόνησε επειδή οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν που έκανε χρήση σάκου κολοστομίας.

Ο 10χρονος Seven Bridges κρεμάστηκε στη ντουλάπα του σπιτιού του και το άψυχο σώμα του ανακαλύφθηκε από τη μητέρα του, την Tami Charles. “Μόλις επέστρεψα από το σούπερ μάρκετ είδα τον γιο μου νεκρό,” είπε η μητέρα στην WHAS-TV. “Αυτή η εικόνα έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου.”

Ο Donnie Bridges, ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος έλειπε από το σπίτι κατά τη στιγμή της τραγωδίας, δήλωσε: “Τον αφήσαμε μόνο για λίγα λεπτά και έγινε το κακό. Δεν ήθελε να είμαστε παρόντες για να μην τον δούμε.”

Οι γονείς δήλωσαν ότι σκοπεύουν να κινηθούν νομικά εναντίον του δημοτικού σχολείου, σύμφωνα με το WDRB-TV, αφού ο γιος τους έπεφτε συχνά θύμα μπούλινγκ και οι υπεύθυνοι αδιαφορούσαν.

“Σκοτώσατε το παιδί μου,” είπε η καταρρακωμένη μητέρα.

Ο εκπρόσωπος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής, Renee Murphy, δήλωσε ότι θα ξεκινήσει μια έρευνα σχετικά με το πώς οι διαχειριστές του συγκεκριμένου σχολείου χειρίστηκαν τις καταγγελίες της οικογένειας.

“Νιώθουμε κατεστραμμένοι μετά από αυτό,” είπε ο Murphy. “Ολόκληρη η σχολική κοινότητα πενθεί.”

Ο Seven γεννήθηκε με μια πάθηση του παχέος εντέρου που τον έκανε υποβληθεί σε 26 διαφορετικές χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι την ημέρα που πέθανε και από τη γέννησή του έπρεπε να κάνει χρήση σάκου κολοστομίας.

Οι γονείς του Seven δήλωσαν ότι το αγόρι δεχόταν μπούλινγκ στο σχολείο λόγω της κατάστασής του, η οποία κατά καιρούς του προκαλούσε μια δυσάρεστη οσμή. Το μπούλινγκ έγινε τόσο άσχημο που οι γονείς του σκόπευαν να μεταφέρουν τον Seven σε ένα νέο σχολείο το επόμενο έτος.

“Του λέγαμε ότι θα κάνει νέους φίλους με το νέο του ξεκίνημα,” είπε ο Charles. “Απλά, δυστυχώς, έπρεπε να τελειώσει τη χρονιά.”

Τον Αύγουστο, ο Seven δέχθηκε επίθεση καθώς περίμενε το σχολικό με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η Charles και ο Bridges δήλωσαν ότι ο Seven ποτέ δεν επιτέθηκε, είτε λεκτικά είτε σωματικά, στα παιδιά που τον κορόιδευαν.

“Ο Seven ήξερε ότι υπάρχει Θεός,” είπε ο πατέρας. “Ήξερε να ξεχωρίζει το καλό από το κακό. Του το μάθαμε από μικρή ηλικία και πήγαινε στην εκκλησία τακτικά.”

Η Charles είπε πως είναι σίγουρη ότι ο γιος της θα προσευχηθεί για τους νταήδες του.

“Συγχωρήστε τον εαυτό σας,” είπε η μητέρα θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στα παιδιά που ασκούσαν μπούλινγκ στο γιο της. “Ο γιος μου σας συγχώρεσε ήδη. Βρήκε την ηρεμία του. Ήρθε η ώρα να βρείτε κι εσείς τη δική σας.”

Διαβάστε επίσης

Previous ArticleΣυγκινεί ο Πελεκάνος λίγο πριν φύγει για το Survivor 3! Η αφιέρωση στη μητέρα του
Next Article Ο Δώρος Παναγίδης «αδειάζει» το Power Of Love! «Είναι στημένα τα σκηνικά και η παραγωγή το…» (Βίντεο)

Related Posts

81 Views

Βραζιλία: Σκότωσε τη γυναίκα του και πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της

31/01/2024 Behind the Scenes 81 Views
47 Views

Κρίστοφερ Ριβ: O γιος του σκέφτεται πως θα ήταν ο πατέρας του αν έβαζε το μικροτσίπ του Έλον Μασκ

31/01/2024 Behind the Scenes 47 Views
50 Views

Αμερικανός σκότωσε τον πατέρα του και έδειξε το κομμένο του κεφάλι στο YouTube με… μήνυμα κατά του Μπάιντεν

31/01/2024 Behind the Scenes 50 Views




Find us on:
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter




Latest News

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Read More




Most Popular

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025




About HalloCy
About HalloCy

Welcome to HalloCy, where creativity meets technology! I’m a former journalist turned AI creator, passionate about transforming stories, emotions, and ideas into music, animations, and short films. Using cutting-edge AI tools, I craft original songs, captivating animations, and cinematic shorts that bring imagination to life.
My favorite part? Turning your stories into songs and music videos through my "Stories to Songs" project—where you share your real-life experiences, and I create a personalized song and video just for you. Explore my creations under New Songs, Animations, Short Films, and Music Clips, or dive into Behind the Scenes to see how I use AI to make it all happen. Looking for a spark of inspiration? Check out Motivation for uplifting stories and insights tied to my creative journey.
Join me in this exciting adventure of storytelling, music, and art—let’s create something beautiful together!

Επικοινωνία: [email protected]

Follow Us

Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok SoundCloud
Popular Posts

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025
Copyright 2017. Hellocy.com | Handcrafted By Competitive Edge Digital
  • Home
  • Privacy Policy
  • Terms & Conditions
  • Get In Touch

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.