Close Menu
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Facebook X (Twitter) Instagram
Τρίτη, 8 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Hallocy
Home » Μωρό λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του όταν ένας συγγενής το φίλησε και του κόλλησε τον ιό του έρπη
Behind the Scenes

Μωρό λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του όταν ένας συγγενής το φίλησε και του κόλλησε τον ιό του έρπη

Hallocy.comBy Hallocy.com24/01/20190 Views
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Ένα μωρό πέρασε τέσσερις μέρες νοσοκομείο παλεύοντας για τη ζωή του, όταν το φίλησε ένας συγγενής του και το κόλλησε τον ιό του έρπητα.

Η ενός έτους Kaylah Merritt, γέμισε κόκκινα εξανθήματα σε όλο το σώμα της, προτού διαγνωστεί με ερπητικό έκζεμα που προκαλείται από τον ιό του απλού έρπητα.

Οι τρομοκρατημένοι γονείς της, η Brogan Thomas και ο Connor Merritt, από το Darlington, μετέφεραν εσπευσμένα την Kaylah στο νοσοκομείο. Οι γιατροί εκεί έδωσαν στο μωρό αντιβιοτικά και φρόντισαν το δέρμα του με φαρμακευτικές λοσιόν, όμως τονίζουν ότι η περίπτωσή της θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Μια απλή πληγή ενός ενήλικα παραλίγο να κοστίσει τη ζωή της Kaylah, η οποία εξακολουθεί να αναρρώνει, και τώρα οι γονείς της δημοσιεύουν την ιστορία τους για να προστατεύσουν άλλα μωρά.

“Όταν οι γιατροί μου είπαν πόσο επικίνδυνη ήταν η περίπτωσή της έκλαψα δυνατά, θα μπορούσα να την χάσω εξαιτίας ενός ανόητου φιλιού,” είπε η μητέρα. “Ο Connor ήταν συγκλονισμένος και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλα αυτά συνέβησαν από ένα φιλί. Αν δεν την είχαμε πάει γρήγορα στο νοσοκομείο, ίσως να τη χάναμε.”

Όταν η Kaylah ανέπτυξε το εξάνθημα, η κα Thomas και ο αρραβωνιαστικός της αναγνώρισαν ότι το κλάμα του μωρού τους ήταν διαφορετικό και ανησυχούσαν ιδιαίτερα, επειδή η Kaylah είχε προηγουμένως υποστεί μηνιγγίτιδα και νοσηλεύτηκε αρκετό καιρό στο νοσοκομείο για να επιβιώσει.

“Η Kaylah έκλαιγε πολύ δυνατά κι αμέσως κατάλαβα ότι πονούσε πολύ,” είπε η μητέρα. “Ήμασταν στο σπίτι και ήμουν έτοιμη να την βάλω στο μπάνιο όταν ξαφνικά είδα τα σημάδια στα πόδια της. Ήταν ένας φοβερός εφιάλτης, είχε κόκκινους ερεθισμούς παντού και η Kaylah πλάνταξε από το κλάμα. Είχα τρομοκρατηθεί, αρχικά νόμιζα πως είχε σχέση με την μηνιγγίτιδα, επειδή είχε περάσει την ασθένεια και πριν. Ο αρραβωνιαστικός μου ήταν σοκαρισμένος, αλλά παρέμεινε ψύχραιμος κι έτσι τη μεταφέραμε γρήγορα στο νοσοκομείο όπου η γιατροί μας είπαν πως κάποιος την είχε φιλήσει στα χείλη και έβγαλε αυτά τα εξανθήματα επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα των μωρών δεν είναι αρκετά δυνατό.”

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί δήλωσαν ότι η Kaylah ήταν τυχερή που μεταφέρθηκε εκεί έγκαιρα.

Η Kaylah μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι μετά από τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο, αλλά οι γονείς της λένε ότι το μωρό δεν έχει ανακάμψει πλήρως, αφού ένα μήνα αργότερα, εξακολουθεί να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή μέχρι να φύγει ο ιός και πρέπει να κάνει ιατρικές εξετάσεις κάθε εβδομάδα.

“Ένιωσα τόσο ανακουφισμένη όταν οι γιατροί μου είπαν πως η Kaylah είναι εκτός κινδύνου. Το μόνο που θέλω να πω τώρα στους άλλους γονείς είναι να προσέχουν τα παιδιά τους και να μην αφήνουν κανέναν να τα φιλάει, ακόμα κι αν δεν έχει κάποια φανερή ίωση.”

“Οι μητέρες με πληγές του ιού δεν πρέπει να ανησυχούν αν θα φιλήσουν τα δικά τους μωρά, επειδή κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών της εγκυμοσύνης, μια μητέρα που είχε πληγές από τον ιό περνά προστατευτικά αντισώματα στο μωρό της μέσω του πλακούντα.”

“Όμως ένας μπαμπάς με πληγές του ιού δεν πρέπει να φιλήσει το μωρό του.”

“Επίσης, οι μπαμπάδες πρέπει να προσέχουν να μην μεταδώσουν τον ιό στις μητέρες στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης τους, γιατί μέχρι τότε μπορεί να είναι πολύ αργά για μια μαμά να αναπτύξει τα αντισώματα που χρειάζεται το μωρό της. Σε αυτή την περίπτωση, το μωρό δεν έχει καμία προστασία τη στιγμή που θα γεννηθεί.”

Διαβάστε επίσης

Previous ArticleΧωρισμός «βόμβα» στην εγχώρια showbiz
Next Article Μια απίστευτη ανθρώπινη ιστορία που θα συγκλονίσει – Μια γέννηση, ένας θάνατος και μία σπάνια παιδική ασθένεια

Related Posts

81 Views

Βραζιλία: Σκότωσε τη γυναίκα του και πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της

31/01/2024 Behind the Scenes 81 Views
47 Views

Κρίστοφερ Ριβ: O γιος του σκέφτεται πως θα ήταν ο πατέρας του αν έβαζε το μικροτσίπ του Έλον Μασκ

31/01/2024 Behind the Scenes 47 Views
50 Views

Αμερικανός σκότωσε τον πατέρα του και έδειξε το κομμένο του κεφάλι στο YouTube με… μήνυμα κατά του Μπάιντεν

31/01/2024 Behind the Scenes 50 Views




Find us on:
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter




Latest News

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Read More




Most Popular

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025




About HalloCy
About HalloCy

Welcome to HalloCy, where creativity meets technology! I’m a former journalist turned AI creator, passionate about transforming stories, emotions, and ideas into music, animations, and short films. Using cutting-edge AI tools, I craft original songs, captivating animations, and cinematic shorts that bring imagination to life.
My favorite part? Turning your stories into songs and music videos through my "Stories to Songs" project—where you share your real-life experiences, and I create a personalized song and video just for you. Explore my creations under New Songs, Animations, Short Films, and Music Clips, or dive into Behind the Scenes to see how I use AI to make it all happen. Looking for a spark of inspiration? Check out Motivation for uplifting stories and insights tied to my creative journey.
Join me in this exciting adventure of storytelling, music, and art—let’s create something beautiful together!

Επικοινωνία: [email protected]

Follow Us

Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok SoundCloud
Popular Posts

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025
Copyright 2017. Hellocy.com | Handcrafted By Competitive Edge Digital
  • Home
  • Privacy Policy
  • Terms & Conditions
  • Get In Touch

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.