Hallocy

Power of Love: Αποκάλυψη – Ποιος παίκτης δούλευε ως στρίπερ (photo)

Μια τρομερή αποκάλυψη για έναν παίκτη του ριάλιτι αγάπης, Power of Love, του ΣΚΑΪ, είδε το φως το δημοσιότητας. Ο εν λόγω παίκτης λοιπόν, είναι πρώην επαγγελματίας στρίπερ και έκανε στριπτίζ σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί

Ο λόγος για τον 32χρονο Αλέξανδρο Κολυβά, που κατάγεται από τη Χίο μπήκε στο σπίτι της αγάπης το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με γνωστή εφημερίδα, φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρούν το επαγγελματικό παρελθόν του. Ο ίδιος μέσα στο σπίτι της αγάπης είπε ότι το πρωί εργάζεται ως ψυκτικός και το βράδυ ασχολείται με το escape room που διατηρεί.

Ο Αλέξανδρος Κολυβάς όταν μπήκε στο σπίτι του Power of Love δεν αποκάλυψε για ποια κοπέλα ενδιαφέρεται, αλλά είπε στα κορίτσια ότι θέλει να γνωρίσει δύο, μία ξανθιά και μία μελαχρινή.

Έξαλλη η Ρένια με τον Αντώνη για το σχόλιο για τα κιλά της
Έξαλλη έγινε η Ρένια στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love, στο ΣΚΑΪ, όταν άκουσε το σχόλιο του αγαπημένου της Αντώνη. Αφορμή στάθηκε το παιχνίδι των αγοριών που την ώρα που μπήκαν στο σπίτι στο αποψινό επεισόδιο, ο ένας σήκωσε τον άλλον στους ώμους του χορεύοντας.

Η μπηχτή για το βάρος της

Ο Τζόνι λοιπόν έριξε την ιδέα την επόμενη φορά να έχουν τα αγόρια στους ώμους τους τα κορίτσια. Και τότε ο Αντώνης, με χιούμορ είπε στον Φίλιππο που είναι πιο… σωματώδης, να σηκώσει εκείνος τη Ρένια του. Κάτι που ενόχλησε την τελευταία η οποία αμέσως, σχεδόν θυμωμένη και απευθυνόμενη στον νέο παίκτη του παιχνιδιού, τον Αλέξανδρο, ρώτησε αν είναι ελεύθερος.

Όταν εκείνος απάντησε θετικά, εκείνη πρόσθεσε πως και εκείνη είναι ελεύθερη από σήμερα και στο εξής, θέλοντας να εκφράσει με αυτόν τον τρόπο την ενόχλησή της προς τον αγαπημένο της. Ο Αντώνης από την πλευρά του παραδέχτηκε λίγο αργότερα πως ζήλεψε λίγο με το «τρικ» που έκανε η Ρένια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Exit mobile version