Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς «συμβουλεύει» 20χρονους: Πάρτε ναρκωτικά τώρα που είστε νέοι και μπορείτε! – Βίντεο

Μάλιστα τους πρότεινε ποιο ποτό ταιριάζει με το «έκστασι», σε ένα Live βίντεο που μεταδόθηκε από τον λογαριασμό του στο Instagram
Έχουμε συνηθίσει τους σταρ να συμβουλεύουν τους νέους κατά των ναρκωτικών, του αλκοόλ και του καπνίσματος και συχνά να μιλούν για το πόσο κακό τους έχει κάνει η εξάρτησή τους από κάθε είδους ουσίες.

Αυτή τη φορά όμως, ο τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς έκανε το ακριβώς αντίθετο: Μιλώντας σε δύο 20χρονους, τους προέτρεψε να κάνουν ναρκωτικά τώρα που είναι νέοι και μπορούν!

Σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε ζωντανά από τον λογαριασμό του στο Instagram και τώρα έχει κατέβει, ο Ρόμπι Γουίλιαμς φαίνεται να συνομιλεί με δύο 20χρονους, οι οποίοι τον ρωτούν αν εκείνος κάνει ναρκωτικά. «Όχι, εδώ και πάρα πάρα πολύ καιρό… Κοιτάξτε, είμαι ώρα 44 ετών και όταν γίνεσαι 44, η καρδιά σου δεν μπορεί να αντέξει τέτοιες… Εχω παιδιά»!

Τότε ρωτά τους νέους πόσο χρονών είναι εκείνοι και όταν του απαντούν πως είναι είκοσι, συνεχίζει: «Είκοσι; Λοιπόν, είστε πολύ καλά, συνεχίστε. Ξέρω ότι δεν κάνει, αλλά παίρνεται αναβολικά, σπιντ ή χόρτο; Συνεχίστε, περάστε καλά και γράψτε τα όλα για να τα θυμάστε αργότερα»!

Τότε οι 20χρονοι λένε πως πίνουν ρούμι και ο Ρόμπι Γουίλιαμς, που κατά το παρελθόν έχει παραδεχθεί προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, «μετέδωσε» την εμπειρία του: «Το ρούμι είναι πολύ καλό, το ουίσκι είναι χάλια. Το ρούμι έχει πολύ πλάκα. Πίνετε ντραμπούι; Όχι πως θα παίρνατε ποτέ έκστασι, αλλά πάει τέλεια με έκστασι… όχι ότι θα το κάνατε ποτέ»!

Διαβάστε επίσης