Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Kύπριος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού στον στρατό – Βίντεο

Ο Κύπριος καλλιτέχνης Μαυρίκιος Μαυρικίου προχώρησε σε μια αποκάλυψη που σόκαρε την ομάδα του Πρωινού.

Ο Μαυρίκιος που μίλησε για το θεατρικό έργο το οποίο έγραψε και στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον τίτλο “Η σιωπή δεν είναι χρυσός”, αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού στον στρατό και όχι μόνο.

Όπως ανέφερε στην κάμερα του Πρωινού, πέρασε σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία και από αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του, εμπνεύστηκε για να γράψει ένα θεατρικό έργο, στο οποίο πρωταγωνιστεί.

«Η αφορμή ήταν τα βιώματα τα έντονα και αυτά τα περιστατικά που βγήκαν στην επιφάνεια τα τελευταία χρόνια, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από τον οποίο εγώ εμπνεύστηκα. Εγώ αν δεν είχα τους γονείς μου, αυτό με έσωσε μπορεί και εγώ να οδηγούμουν σε πολύ άσημα περιστατικά. Ένα περιστατικό σωματικού βιασμού στο στρατό, που ήταν πολύ δύσκολο. Είχε σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία που κυριολεκτικά με γονάτισε και από εκεί και πέρα αποφάσισα να μιλήσω και να καταγγείλω. Την άλλη φορά που πήγα για συναυλία στην Κύπρο ήρθε αυτός ο στρατιώτης που έγινε το περιστατικό, είδε την παράσταση και ήρθε μου μίλησε και μου ζήτησε συγνώμη. Ποτέ δεν είναι αργά να μετανιώσουμε για πράγματα» δήλωσε ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Διαβάστε επίσης