Hallocy

Πατέρας έγραψε έναν σπαρακτικό ύμνο στην κόρη του που αυτοκτόνησε και άφησε πίσω της 3 παιδιά ορφανά

Ένας καταρρακωμένος πατέρας έχει γράψει μία συγκινητική αφιέρωση στην κόρη του, η οποία τερμάτισε τη ζωή της σε ηλικία μόλις 25 ετών.

Ο Bill Gillett, από το Grafton της Νέας Νότιας Ουαλίας, μοιράστηκε τη θλίψη του δημοσιεύοντας το πορτραίτο της κόρης του μαζί με τις δύο εγγονές του.

Η νεαρή γυναίκα αυτοκτόνησε την Πέμπτη – αφήνοντας πίσω της τρία όμορφα παιδιά, ηλικίας 18 μηνών, 5 και 9 ετών.

Τι μπορώ να πω; Τις τελευταίες 48 ώρες… Δεν νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω”, δήλωσε ο κ. Gillett. “Η αυτοκτονία δεν κάνει διακρίσεις, ειδικά όταν συμβαίνουν τόσα πολλά. Υπάρχουν τόσα αναπάντητα ερωτήματα γι’ αυτούς που μένουν πίσω. Τώρα έμειναν τρία όμορφα νεαρά κορίτσια χωρίς τη μητέρα τους.”

“Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης για κάθε γονέα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να θάβεις το παιδί σου.”

Ο κ. Gillett δεν θέλει ο θάνατος της Ebony να γίνει «άλλο στατιστικό στοιχείο» και γι’ αυτό ελπίζει να αυξήσει όσο μπορεί την ευαισθητοποίηση σχετικά με την αυτοκτονία και την ψυχική υγεία.

“Να μην φοβάστε να μιλάτε για την αυτοκτονία, κατάθλιψη ή άγχος και να αρχίσετε να ανησυχείτε πραγματικά για όσους υποψιάζεστε ότι υποφέρουν ψυχικά. Δεν ξέρω πώς μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό, αλλά αν μπορούμε να βοηθήσουμε έστω και ένα άτομο να μην φτάσει στην αυτοκτονία, τότε θα έχουμε κάνει ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ένας απλός τρόπος να το πετύχουμε είναι να πάρουμε το τηλέφωνό μας και να καλέσουμε όσους ανθρώπους μας πιστεύουμε πως νοσούν ψυχικά και να τους μιλήσουμε.”

Εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου έχουν σχολιάσει κάτω από τη φωτογραφία, με πολλούς να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και να μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες για το πώς η αυτοκτονία έχει καταστρέψει τη δική τους ζωή.

“Λυπάμαι για την απώλειά σας και σας καταλαβαίνω. Έχασα το γιο μου σε ηλικία 29 ετών πριν από δύο χρόνια και άφησε πίσω του δύο παιδιά και δύο αδέλφια. Ορισμένες ερωτήσεις δεν θα απαντηθούν ποτέ,” έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: “Δυστυχώς τα λόγια δεν θα σας αντισταθμίσουν την απώλεια που εσείς και οι κόρες σας έχετε υποστεί και εγώ, όπως πολλοί άλλοι, επιθυμούμε να βρούμε μια λύση για μη συμβεί αυτό και σε άλλους ανθρώπους.”

Exit mobile version