Σάββατο, 16 Οκτωβρίου

Πένθος στην Μύκονο και στην οικογένεια του Mr Nammos: Πέθανε πάνω στο χορό

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του επιχειρηματία Ζαννή Φραντζέσκου, ενός εκ των ιδιοκτητών του διάσημου εστιατορίου – μπιτς μπαρ Nammos στη Μύκονο. Ο Ιάκωβος Φραντζέσκος έφυγε από τη ζωή κατά την κοπή της πίτας της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου, σε εκδήλωση στα Σεπόλια Αττικής την περασμένη Παρασκευή.
Ο 84χρονος άνδρας χόρευε στο γλέντι και όταν επέστρεψε στο τραπέζι του, κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς» αλλά ήταν ήδη νεκρός, καθώς φαίνεται ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ο Ιάκωβος Φραντζέσκος είχε τρία παιδιά, τον Ζαννή, τον Νίκο και την Ζωή, ενώ ήταν παντρεμένος επί πέντε δεκαετίες με την γυναίκα της ζωής του, Κατερίνα.

«Το χαμόγελο της γιορτής, σε μια στιγμή, πάγωσε. Για την αδόκητη και δυσαναπλήρωτη απώλεια του πολύ αγαπητού σε όλους μας συμπατριώτη μας, Ιάκωβου Φραντζέσκου εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο, Κατερίνα, τα παιδιά του Ζωή, Ζαννή και Νίκο, στα εγγόνια του και σε όλη την οικογένειά του» σημειώνει η Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου σε ανακοίνωσή της.

Η κηδεία του Γιακουμή Φραντζέσκου, όπως ήταν γνωστός ο εκλιπών στο νησί της Μυκόνου, θα γίνει την Τρίτη στις 2 το μεσημέρι στα Άνω Μερά.

nammos

Διαβάστε επίσης