Κυριακή, 24 Οκτωβρίου

Ενώπιον δικαιοσύνης ο 21χρονος που ομολόγησε τον φόνο του 76χρονου Μαυρομμάτη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, ο 21χρονος Ελληνοκύπριος, που φέρεται να ομολόγησε τον φόνο του άτυχου Γιώργου Μαυρομμάτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το πρωί της Κυριακής.

Η ανατροπή της υπόθεσης θανάτου του άτυχου 76χρονου συγκλονίζει την κοινή γνώμη με την Αστυνομία πλέον να διερευνά υπόθεση φόνου.

ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

“Ήταν νεκρός προτού ξεσπάσει η πυρκαγιά”

Η νεκροψία κατέδειξε ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου επήλθε από αιμορραγία λόγω ρήξης ζωτικών οργάνων συνεπεία καταγμάτων πλευρών και θώρακος.

Εξάλλου από τις τοξικολογικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το μονοξείδιο του άνθρακα στον οργανισμό του 76χρονου ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα, κάτι που υποδεικνύει ότι ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός προτού ξεσπάσει η φωτιά στο σπίτι του.

Μετά το φόνο, λήστεψε ηλικιωμένη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος, αφού έθεσε φωτιά στο σπίτι του άτυχου Μαυρομμάτη για να κρύβει τα ίχνη του, επιτέθηκε και λήστεψε ηλικιωμένη. Το απόγευμα της Κυριακής, ο νεαρός συνελήφθη. Μετά και τα αποτελέσματα της νεκροτομής του Γιώργου Μαυρομμάτη, που κατέδειξε ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου ήταν βίαιος, φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης