Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Γιατρός «πασπάλισε» με κοκαΐνη το πέος του, ζήτησε στη φίλη του να του κάνει στοματικό και η γυναίκα πέθανε

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ανόβερο της Γερμανίας με μια γυναίκα που πέθανε λίγο μετά το στοματικό σεξ που έκανε σε έναν γιατρό.

Ο κορυφαίος Γερμανός πλαστικός χειρουργός μετέτρεψε το αναπαραγωγικό του όργανο σε «θανατηφόρο όπλο», αφού προκάλεσε το θάνατο μιας γυναίκας «πασπαλίζοντας» κοκαΐνη στο πέος του προτού την διατάξει να του κάνει στοματικό σεξ.

Ο 43χρονος Δρ. Andreas David Niederbichler κρίθηκε ένοχος για το θάνατο της 38χρονης Yvonne M. και καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης. Η Yvonne M. πέθανε από υπερβολική δόση κοκαΐνης.

Οι φίλοι της Yvonne M. είπαν στο δικαστήριο ότι η νεαρή είχε γνωρίσει τον γιατρό στο διαδίκτυο και ότι είχαν μια σχέση το τελευταίο διάστημα. Η Yvonne Μ. ήταν παντρεμένη, όμως είχε δηλώσει ότι σκόπευε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της για τα μάτια του Δρ. Niederbichler.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε ότι ο Δρ. Niederbichler είχε κάνει παρόμοιες ενέργειες κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής και με άλλες γυναίκες.

Οι πρώην ερωτικοί σύντροφοι του γιατρού, ισχυρίζονται ότι ένιωθαν αδιαθεσία μετά τις ερωτικές συναντήσεις τους με τον Δρ. Niederbichler.

“Όλες τους παρουσίασαν συμπτώματα λόγω χρήσης ναρκωτικών,” αναφέρουν οι εισαγγελείς.

Ο «μερακλής» γιατρός βρίσκεται τώρα στη φυλακή και πιστεύουμε ότι θα αλλάξει «σεξουαλικά γούστα» μετά το τραγικό περιστατικό.

Διαβάστε επίσης