Hallocy

Νεκρή γυναίκα σε καφεστιατόριο στην Λευκωσία μετά από ξέσπασμα πυρκαγιάς – Φωτογραφίες

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 2:40 ξημερώματα, μετά από πληροφορία για πυρκαγιά σε υποστατικό στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα σε καφεστιατόριο στην οδό Κωστάκη Παντελίδη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, τα μέλη της Υπηρεσίας εντόπισαν νεκρό πρόσωπο στον πρώτο όροφο του υποστατικού.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό της.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Η ώρα 02.49 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καφεστιατόριο στο ισόγειο τριώροφης πολυκατοικίας στην οδό Κωστάκη Παντελίδη (Πλατεία Σολωμού) στη Λευκωσία. Εκτός από την πυρκαγιά προκλήθηκε και έκρηξη με μεγάλο οστικό κύμμα. Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας με 4 συνολικά στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.10.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν με καπνούς και θερμά αέρια διαμερίσματα στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας μέσω του φωταγωγού. Ένοικοι των πιο πάνω διαμερισμάτων εγκατέλειψαν έγκαιρα τον χώρο.

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανευρέθηκε 1 νεκρό άτομο σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνούνται σε συνεργασία με την Αστυνομία .

alphanews.live – reporter.com.cy

Exit mobile version