Hallocy

“Παραδέχουμε τα ούλλα εγώ σκότωσα τον γέρο και έκρουσα τον”

Συγκλονισμό προκαλεί η ανατροπή της υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαυρομμάτη, μετά την ομολογία 21χρονου πως τον σκότωσε.

Γύρω στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης, ο 21χρονος οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτησή του.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις

“Παραδέχομε τα ούλλα εγώ σκότωσα τον γέρο και έκρουσα τον” ήταν η ομολογία του δράστη ο οποίος παραδέχτηκε ότι εισήλθε στην οικία του ηλικιωμένου από πλαϊνή πόρτα την οποία προηγούμενως παραβίασε με σωματική βία.

Στη συνέχεια όπως παραδέχτηκε, προχώρησε προς το υπνοδωμάτιο όπου τον αντιλήφθηκε το θύμα και τον χτύπησε, πατώντας τον στο θώρακα μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Αφού σιγουρεύτηκε ότι ολοκλήρωσε το σχέδιό του, ο 21χρονος έκλεψε το ποσό των 50 ευρώ και έθεσε φωτιά με την χρήση αναπτήρα στο στρώμα για να καλύψει τα ίχνη του.

Σημειώνεται πως κατά τη σύλληψή του εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στα παπούτσια του.

Σοκαριστικό είναι και το γεγονός, ότι λίγο μετά τον φόνο του Γιώργου Μαυρομμάτη, ο 21χρονος επιτέθηκε και λήστεψε ηλικιωμένη. Ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

“Το προφίλ του δράστη”

Εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του 21χρονου σε όσους παρευρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα κατά την προσαγωγή του καθώς γελούσε με αποτέλεσμα την διακοπή της διαδικασίας και με τον δικαστή να κάνει αυστηρή παρατήρηση.

Δέχτηκε απειλές ο άτυχος Μαυρομμάτης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AlphaNewsLive, ο άτυχος Μαυρομμάτης δέχτηκε την περασμένη Πέμπτη απειλές από νεαρούς που του χτύπησαν την πόρτα και του ζήτησαν χρήματα.

“Νεκρός προτού ξεσπάσει η φωτιά”

Ο άτυχος 76χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής, από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο σπίτι του. Αρχικά, εκτιμήθηκε ότι ο Γιώργος Μαυρομμάτης έχασε τη ζωή του όταν άρπαξε το στρώμα του φωτιά από αναμμένο τσιγάρο

Οι έρευνες της Αστυνομίας για υπόθεση άρχισαν με τη νενομισμένη νεκροτομή της σορού του 76χρονου η οποία κατέδειξε ότι επήλθε από αιμορραγία λόγω ρήξης ζωτικών οργάνων συνεπεία καταγμάτων πλευρών και θώρακος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις τοξικολογικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το μονοξείδιο του άνθρακα στον οργανισμό του 76χρονου ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα, κάτι που υποδεικνύει ότι ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός προτού ξεσπάσει η φωτιά στο σπίτι του.

alphanews.live

 

Exit mobile version