Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Power of love: Δε γίνονται αυτά! Δείτε με ποια επώνυμη είχε σχέση ο νέος παίκτης…

Ο Παύλος Τερζόπουλος είναι ο νέος παίκτης του Power of love.

Όπως, είπε και στα κορίτσια του σπιτιού όταν τον ρώτησαν, είναι ελεύθερος και ωραίος τον τελευταίο χρόνο.

Ωστόσο, πριν είχε σχέση για δυόμιση χρόνια και συζούσε με την Λουκία Λαιμού, η οποία είναι κόρη του εφοπλιστή Μάρκου Λαιμού. Η Λουκία που αγαπάει τον χορό είχε πάει στο So you think you can dance και μέσα από το Instagram της προμόταρε τον σύντροφό της. Ο Παύλος ασχολείται με την γυμναστική έχοντας αρκετά διπλώματα και διακρίσεις.

Βέβαια, με την δημοσιοποίηση ότι οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι, η Λουκία Λαιμού ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας:

«(Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για το μέγεθος αυτής της κοινοποίησης. Όμως χρειάζεται να το βγάλω από μέσα μου.)

Όσο και να προχωρήσεις στη ζωή σου, πάντα θα προσπαθούν κάποιοι να προβάλλουν τον τίτλο που να τους συμφέρει. Αυτό που ”πουλάει” και κάνει ”είδηση”. Περιμένω χρόνια τώρα να αφήσουν το ”κόρη γνωστού εφοπλιστή…. χορεύτρια/κηπουρός/αστροναύτης” και να ασχοληθούν με πιο σοβαρά πράγματα, αλλά η δημοσιογραφία έχει ξεκάθαρα πεθάνει.

Ας επανασυστηθούμε λοιπόν.

Με λένε Λουκία, είμαι σύμβουλος ψυχικής υγείας και έχω ασχοληθεί με πολλά πράγματα στο παρελθόν, που να με γεμίζουν. Το κάθε πράγμα ξεχωριστά μου προσέφερε κάτι και με βοήθησαν όλα να ανακαλύψω όλες τις πτυχές του χαρακτήρα μου και τη δημιουργικότητα που ήθελα να καλλιεργήσω.

Είχα τη τύχη να συνεργαστώ με εξαιρετικά άτομα, που με βοήθησαν να χτίσω χαρακτήρα και να λάβω πολύτιμες γνώσεις .

ΝΑΙ είμαι κόρη εφοπλιστή. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει και δεν ήμασταν ποτέ ιδιαίτερα κοντά, δυστυχώς, γιατί ήταν απόμακρος σαν άνθρωπος και ήταν δύσκολο για εκείνον να δείξει συναίσθημα. Ωστόσο τον αγαπούσα και τον αγαπώ, όπως όλα τα κοριτσάκια αγαπάνε τον μπαμπά τους και τον θαυμάζουν.

Όταν όμως ανακυκλώνετε την ίδια χαζομάρα ”κόρη εφοπλιστή” σα σιχαμένη λούπα , δείχνετε ένα ΤΙΠΟΤΑ για το ποια είμαι εγώ, και ένα σωρό για το ποιοι είστε ”εσείς” που τα γράφετε.

ΔΕΝ είμαι αυτό. Αυτό είναι ένας τίτλος, που δε διαφέρει από το να μαι κόρη οποιουδήποτε. Σταματήστε να πουλάτε ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟΥΣ τίτλους για να κερδίσετε ”κλικ” και ”λάικ” και δε ξέρω και γω τι, και το χειρότερο, πιάνετε στο στόμα σας άτομα που υπήρξαν κοντά μου και με αναφέρετε σαν ένα κομμάτι κρέας προς πώληση. “Ο τάδε ήταν με την (ετοιμαστείτε για το ποίημα) κόρη γνωστού εφοπλιστή”…. κτλ κτλ.

Είμαι ένα σωρό πράγματα πέρα του τίτλου που προμοτάρετε, αλλά πάνω απ όλα είμαι ένα άτομο που θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους γύρω της. Είμαι ευαίσθητη, δουλευταρού και ΖΩ για να βλέπω τα άτομα γύρω μου να χαμογελάνε.

ΑΥΤΑ γράψτε. Έτσι για αλλαγή»

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Διαβάστε επίσης