Κυριακή, 24 Οκτωβρίου

Το απόλυτο άδειασμα του Power Of Love: «Ήταν το λάθος reality! Μπήκαμε για τη δημοσιότητα, κανείς δεν ήθελε να ερωτευτεί»

Ο Δώρος και η Αθηνά μάλλον δεν είναι πολύ περήφανοι που πήγαν στο Power Of Love!

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι του πρώτου κύκλου του reality της… αγάπης βρέθηκε στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή τους, περίπου ένα χρόνο μετά την είσοδό τους στο Power Of Love.

«Ξεκάθαρα όλα τα παιδιά που μπήκαμε σε αυτό το reality δεν γνωρίζαμε το concept του παιχνιδιού. Μπήκαμε μέσα για την αναγνωρισιμότητα και για να μας ανοιχτούν πόρτες να κάνουμε κάποια πράγματα. Όλοι ξέραμε ότι ήταν το λάθος reality! Κανείς δεν ήθελε να πάει να ερωτευτεί σε ένα σπίτι, ερωτευόμαστε κάθε μέρα άμα θέλουμε και το έχουμε ανάγκη» είπε αρχικά ο Δώρος.

«Εκεί που νιώσαμε ότι θίγεται η αξιοπρέπειά μας και κάποια πράγματα δεν μας ταιριάζουν ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγουμε. Τελικά πιστεύω ότι σωστά πράξαμε γιατί δείξαμε πως δεν ήμασταν εκεί για κανένα έπαθλο. Βασικά δεν ξέραμε ποιο θα ήταν το έπαθλο. Δεν μπήκαμε σε διαδικασίες άσκοπου ανταγωνισμού με κακίες» πρόσθεσε ο ίδιος, τονίζοντας: «Γίνεται ένα λαϊκό δικαστήριο από τον παρουσιαστή και πρέπει να εξηγήσεις γιατί συμβαίνει αυτό ή το άλλο».

Διαβάστε επίσης