Site icon Hallocy

Λειτουργός του ΡΙΚ υπέστη ηλεκτροπληξία – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Λειτουργός του ΡΙΚ υπέστη ηλεκτροπληξία χθες και νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, ο υπάλληλος του ΡΙΚ όταν προσπάθησε να ενεργοποιήσει το κλιματιστικό του γραφείου του από την πρίζα, υπέστη ηλεκτροπληξία.

Ο λειτουργός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί στην Εντατική Μονάδας Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αδειούχων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Κύπρου (ΣΕΗ), Γιώργος Κυριάκου δήλωσε πως επιβάλλεται να ελεγχθεί εάν ο ηλεκτρολόγος που τοποθέτησε το συγκεκριμένο σημείο τροφοδοσίας του κλιματιστικού είναι αδειούχος και εάν η συγκεκριμένη πρίζα πέρασε από έλεγχο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου. Επίσης είπε πως πρέπει να ελεγχθεί εάν η συγκεκριμένη πρίζα διαθέτει ασφάλεια, η οποία διακόπτει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση απώλειας.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, το οποίο αναμένεται να στείλει λειτουργό για να διερευνήσει το ατύχημα.

24h.com.cy

Exit mobile version