Κυριακή, 24 Οκτωβρίου

“Έσβησε” στο μεροκάματο μπροστά τα μάτια του γιου του ο Παναγιώτης Πουλλής – (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπροστά στα μάτια του γιου του βρήκε φρικτό θάνατο ο 54χρονος Παναγιώτης Πουλλής από τη Λεμεσό.

Ο άτυχος ελαιοχρωματιστής βρισκόταν σε σκαλωσιά μαζί με τον γιο του και ασχολούνταν με το μπογιάτισα υποστατικού στο Ζακάκι, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 5 μέτρων περίπου.

Στην σκηνή ειδοποιήθηκε αστυνομία ενώ λειτουργοί του γραφείου επιθεώρηση εργασίας διενήργησαν εξετάσεις.

Κύπρος Κύπρου – Προϊστάμενος Επαρχιακού Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας
«εξετάζουμε δυστυχώς ακόμα ένα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που έγινε κατά τη διάρκεια βαφής σε υποστατικό στη Λεμεσό στο εσωτερικό μέρος στη μεταλλική κατασκευή του υποστατικού και το ατύχημα έγινε μετά από πτώση του θύματος από ύψος 5 μέτρων περίπου»

Ο 54χρονος σύμφωνα με την αστυνομία βρήκε ακαριαίο το θάνατο. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκαν σοβαρές ελλείψεις στα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον επιθεωρητή του γραφείου εργασίας.

Κύπρος Κύπρου – Προϊστάμενος Επαρχιακού Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας
«από τις πρώτες ενδείξεις ότι το θύμα που όπως είπα ήταν αυτοεργοδοτούμενος εργαζόταν σε ακατάλληλα δάπεδα εργασίας χωρίς καμία πλευρική προστασία και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή να χάσει την ισορροπία του να πέσει από αυτό το ύψος και να χτυπήσει με το κεφάλι σε μεταλλική δοκό που βρισκόταν στο δάπεδο το οποίο επέφερε αυτό το χτύπημα ήταν και μοιράιο»

Τα ακριβή αίτια το θανάτου του άτυχου Πουλλή θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επι της σορού του.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης