Hallocy

Απίστευτη ανατροπή στην τηλεθέαση! Η Βασιλική Χατζηαδάμου «κατατρόπωσε» το Survivor Ελλάδα – Τουρκία!

Η πρώτη μονομαχία του Survivor Ελλάδα – Τουρκία με το «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ…» έγινε το βράδυ της Κυριακής. Οι Έλληνες παίκτες έχασαν την ασυλία από τους Τούρκους στον Άγιο Δομίνικο, ενώ όπως φαίνεται η πρεμιέρα της καινούργιας εκπομπής της Βασιλικής Χατζηαδάμου το «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ…» κέρδισε τους τηλεθεατές με την ανανεωμένη της εικόνα.

Έτσι νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε το «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ…» του ALPHA Κύπρου με καλεσμένο τον Μιχάλη Σοφοκλέους! Η πρεμιέρα της εκπομπής κατάφερε να κερδίσει το SURVIVOR του ΣΙΓΜΑ σε όλη την διάρκεια μετάδοσης της.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB, από τις 21.15 η εκπομπή «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ…» επικράτησε σε τηλεθέαση με ποσοστά με 16,4%, 19,4% και 17,5% έναντι του SURVIVOR που τα ίδια τέταρτα έγραφε 14,7%, 15,8% και 14,7%.
Σε ότι αφορά την τηλεθέαση σε Σύνολο Πληθυσμού για την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι ήταν ο ALPHA Κύπρου με ποσοστό 12,8%, στην δεύτερη θέση ήταν το ΣΙΓΜΑ με 11,8%, στην Τρίτη θέση ήταν ο ΑΝΤ1 με 11,5%, ακολουθεί το ΡΙΚ1 με 10,7% και τέλος το OMEGA με 8%.

Exit mobile version