Site icon Hallocy

Ο Γκλέτσος απαντά για τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις: Αν κάποιος με πει ομοφυλόφιλο δεν με ενοχλεί καθόλου – Βίντεο

«Αν κάποιος με πει ομοφυλόφιλο δεν με ενοχλεί καθόλου, δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Στη δήλωσή του για τις ερωτικές σχέσεις του με άνδρες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος.

«Ήταν μια ιερή πατρική δήλωση, αλλά και πολιτική. Πριν από τρεις μήνες κρεμάστηκε ένα παιδί από bullying… Λόγω της θέσεώς μου κι επειδή είμαι πολύ κοντά στα παιδιά, έρχονται και μου εκμυστηρεύονται πράγματα και πολλοί γονείς, κυρίως μανάδες», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος στον Alpha.

«Γιατί τότε ήταν και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα με τη συμβίωση και διάφοροι επαγγελματίες και από τις δύο πλευρές βγαίνανε και φουντώνανε τα πράγματα. Στις οικογένειες που υπήρχε το στίγμα τα πράγματα ήταν πάρα πολύ άσχημα για τα παιδιά. Και το θεώρησα καθήκον μου να βγω και να πω κάποια πράγματα. Θεώρησα ότι πρέπει να το κάνω και το έκανα», εξήγησε.

Ο ίδιος εκτιμά ότι την κίνησή του να πει ότι έχει βρεθεί ερωτικά με άνδρα θα τη βρει μπροστά του θετικά. «ήδη το βλέπω. Όποιος πολιτικός μου αντίπαλος το χρησιμοποιήσει εναντίον μου, θα χάσει, όχι από μένα, από τον κόσμο. Αν κάποιος με πει ομοφυλόφιλο δεν με ενοχλεί καθόλου, δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Μάλιστα, μιλώντας για το πώς ο πατέρας του αντιμετώπισε τη συγκεκριμένη δήλωση, ο Απόστολος Γκλέτσος αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του πήγε την επόμενη μέρα στο καφενείο αρκετά κουμπωμένος. Ωστόσο, όταν η συζήτηση έφτασε στο επίμαχο ζήτημα, όλοι ήταν πρόθυμοι να μην επιμείνουν, με έναν από τους συγχωριανούς να ρωτάει τους άλλους «εσύ δεν το έκανες στο στρατό; είχες πάντα λεφτά για γυναίκα;».

Exit mobile version