Κυριακή, 24 Οκτωβρίου

Βουράτε Γειτόνοι:Το ξεκαρδιστικό τρέιλερ της ταινίας και η εμφάνιση της Ναστάζια

Μια από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές με τεράστια εμπορική επιτυχία της κυπριακής τηλεόρασης επιστρέφει στην… μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου.

Η νέα ταινία “Βουράτε Γειτόνοι” σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου σκηνοθέτη Στάμου Τσάμη και σενάριο του Γιώργου Τσιάκκα είναι προ των πυλών για την μεγάλη πρεμιέρα.

Οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς επιστρέφουν μέσα από τον κινηματογράφο και είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές γέλιου. Η Ναστάζια, ο Ρίκκος, η Πέπα, η Κικίτσα, ο Ατρεμάκης, ο Γιαννής  και ακόμη περισσότεροι ρόλοι που αγαπήσαμε ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες.

Η πρεμιέρα της ταινίας προγραμματίστηκε στις 21 Μαρτίου για το κοινό ενώ η πρώτη προβολή θα γίνει στις  17 Φεβρουάριου, στη Νέα Υόρκη, για τους Έλληνες και Κύπριους της παροικίας.

Και αν σας έλειψε και εσάς …ο κούσπος στο Μιτσερό, λίγη υπομονή γιατί η κλεψύδρα της μεγάλης επιστροφής των γειτόνων ξεκίνησε και αδειάζει!

Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας…

Είχε ακολουθήσει και ένα με τον Ρίκκο Μάππουρο

Μέσα από τα social media άντως, είδαμε και την Ναστάζια την αισθητικό μετά από πολλά χρόνια. Φωτογραφία από την σκηνή που θα δούμε στην ταινία

nastazia

alphanews.live

Διαβάστε επίσης