Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Θέκλα Πετρίδου: Είδαμε πρώτη φορά την κόρη της και είναι μια κούκλα

Γενέθλια είχε η κόρη της παρουσιάστριας του ΣΙΓΜΑ Θέκλα Πετρίδου και η ίδια θέλησε να της ευχηθεί και διαδικτυακά ανεβάζοντας στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media φωτογραφίες της ίδιας αλλά και όμορφες ευχές. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής “Θέκλα μιλάμε ανοιχτά” η κόρη της μεγάλωσε, έγινε 19 ετών και έγινε ακριβώς όπως την ονειρεύτηκε.

“Κοριτσάρα μου! Γίνεσαι σήμερα 19 χρονών! Πότε πρόλαβες, μωρό μου και έγινες κοτζάμ γυναίκα; Και τι γυναίκα! Όπως σε ονειρεύτηκα και όπως προσπάθησα να σε μεγαλώσω. Δυνατή, αποφασιστική, ωραία, να μην φοβάσαι την σκιά σου και να μην μένεις αμέτοχη όταν βλέπεις γύρω σου αδικία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια μικρή γλυκιά φατσούλα να με ακολουθεί κατά πόδας από ενός έτους που άρχισες να μιλάς και να περπατάς, και να με ρωτάς την σκέψη μου. Τρομερή διαίσθηση που ακόμα δεν καταλαβαίνω πως την είχες τόσο μωρό.

Ο,τι σκεφτόμουνα, μου το ρωτούσες. Ήσουν δεν ήσουν τριών χρονών και μπορούσες να διαισθανθείς τα πάντα. Κι αυτό μου έδινε τεράστια ώθηση στο να προσπαθώ να είμαι καλά για να διαισθάνεσαι καλά πράγματα και να παίρνεις καλά συναισθήματα από εμένα. Είσαι η αιτία που αγάπησα πιο πολύ τη γυναίκα και τον εαυτό μου. Μεγαλώνοντας εσένα, έμαθα να αγαπάω εμένα. Έμαθα να χαίρομαι με την χαρά σου και να λυπάμαι με την λύπη σου. Μου δίδαξες την ενσυναίσθηση, κόρη μου, χωρίς να το γνωρίζεις. Μικρή, φοβόμουνα να αποκτήσω κόρη, μπας και δεν ήξερα πώς να την αγαπήσω.

Όντως δεν ήξερα. Αλλά με δίδαξες εσύ. Διεκδικώντας την αγάπη και την προσοχή μου, απαιτώντας το χρόνο μου, θυμίζοντας μου πόσο δύσκολο είναι να είσαι παιδί. Με τον αδελφό σου ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Άλλη σχέση, άλλη σύνδεση. Άλλα μαθήματα. Με σένα ήταν το υπέροχο ταξίδι προς την αγάπη της θηλυκής πλευράς του εαυτού μου. Εσύ με δίδαξες πως μπορεί μια γυναίκα να είναι και θηλυκή, και κομψή, αλλά και δυνατή ταυτόχρονα. Αγαπώ σε Κυριακή μου και σου εύχομαι να προοδεύσεις στη Νομική που επέλεξες και σου ταιριάζει γάντι. Από την στιγμή που μπορούσες να αποστομώνεις εμένα από τόσο μικρή ηλικία, είμαι σίγουρη για το τι θα επιτύχεις στον τομέα σου. Η μαμά σου. Περήφανη για σένα. Πάντα.”

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ilovestyle.com

Διαβάστε επίσης