Site icon Hallocy

Λευκωσία: Δεκαπεντάχρονη έψαχνε κάνναβη και υπέστη βιασμό

Η ανήλικη και ο πρώτος ύποπτος αναζήτησαν κάνναβη χωρίς όμως να βρουν και έτσι περιορίστηκαν στο να αγοράσουν βότκα από κάποιο κατάστημα

Για υπόθεση απαγωγής και βιασμού ανήλικης συνελήφθησαν δύο νεαρά πρόσωπα από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», 15χρονη κατάγγειλε ότι πριν από τρεις ημέρες μετέβη στο εν λόγω χωριό με ταξί για να συναντήσει τον πρώτο από τους υπόπτους, με τον οποίο είχαν σκοπό να αναζητήσουν κάνναβη για να καπνίσουν. Από το σημείο όπου την άφησε το ταξί την παρέλαβαν ο πρώτος ύποπτος μαζί με δεύτερο πρόσωπο το οποίο ήταν και ο οδηγός του οχήματος και αφού αυτός τους μετέφερε στην αυλή δημοτικού σχολείου αναχώρησε, αφήνοντάς τους μόνους τους.

Η ανήλικη και ο πρώτος ύποπτος αναζήτησαν κάνναβη χωρίς όμως να βρουν και έτσι περιορίστηκαν στο να αγοράσουν βότκα από κάποιο κατάστημα. Αφού κατανάλωσαν κάποια ποσότητα, επέστρεψε στο σημείο και ο δεύτερος ύποπτος ο οποίος τους παρέλαβε ξανά και αφού μετέφερε τον πρώτο ύποπτο στο σπίτι του, παρέμεινε μόνος του στο αυτοκίνητο με την 15χρονη. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, αυτός την μετέφερε σε απόμερο σημείο όπου ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέλησή της και χωρίς να πάρει προφυλάξεις, ενώ κατόπιν τούτου την μετέφερε σε κάποιο σημείο της Λευκωσίας που η ίδια του υπέδειξε, όπου την εγκατέλειψε.

Δυστυχώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 15χρονη είναι άτομο εγκαταλελειμμένο από γονείς και ανθρώπους και διαμένει σε στέγη, την οποία συχνά πυκνά εγκαταλείπει αναζητώντας υποκατάστατα για τη μοναξιά και τη θλίψη της. Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από λειτουργούς της στέγης, όταν η ανήλικη τους αποκάλυψε το τι είχε συμβεί.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν χθες στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας το οποίο διέταξε την πενθήμερη κράτησή τους, με τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον τους να αφορούν τη συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, την σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, τον βιασμό και την απαγωγή.

Πηγή: http://politis.com.cy

Exit mobile version