Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Χρήστος Γρηγοριάδης: Μολις διέρρευσαν οι εικόνες απο τον γάμο του και έφεραν μεγάλες αντιδράσεις

Ο Χρήστος Γρηγοριάδης όπως αποκάλυψε πριν απο λίγες μέρες η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και τα υπόλοιπα media και κυρίως οι διαδικτυακές ιστοσελίδες δεν μπορούσαν να μάθουν το ετερον του ήμισυ. Μάλιστα ο Χρήστος Γρηγοριάδης την επομένη της αποκάλυψης πόσταρε φωτογραφία να προβάρει το γαμπριάτικο κουστούμι του ενώ πρίνο απο λίγες ώρες πόσταρε νέα εικόνα στην εκκλησία και δέχθηκε τις γαμήλιες ευχές των διαδικτυακών του φίλων.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε πριν απο λίγο καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο απο το γάμο οι οποίες έφεραν τον εκνευρισμό των ανθρώπων των media. Το έτερον του ήμισυ είναι η Μαρίνα Βρόντη και επρόκειτο για διαφημιστικό βίντεο για κυπριακό ραδιόφωνο όπου εργάζονται.

Δηλαδή για μια περίπου βδομάδα ο αγαπημένος ηθοποιός άφηνε να διαρρέει πως παντρεύεται έχοντας και την υποστήριξη της ραδιοφωνικής παρτενέρ του που διέρρεε και εκείνη πως είναι αλήθεια χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει το άτομο που θα συνόδευε τον χρήστο Γρηγοριάδη στην εκκλησία.

Όλη αυτή η ιστορία άφησε πολύ εκτεθειμένη την Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία διαφήμιζε αποκλειστικά την είδηση βόμβα του γάμου του ηθοποιού και έπεσε και εκείνη θύμα του διαφημιστικού κόλπου του κυπριακού ραδιοσταθμού κάτι βέβαια που σίγουρα θα φέρει την ενόχληση της και περιμένουμε πως αύριο θα δώσει τις δικές της εξηγήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε πιο κάτω εικόνες και Βίντεο

dailystarscy.com

Διαβάστε επίσης