Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Είναι επίσημο! – Πάει και Eurovision 2019 η Ελένη Φουρέιρα – Βίντεο

Την είδαμε να τα δίνει όλα στη σκηνή της Eurovision τον Μάιο του 2018, αλλά όλα δείχνουν πως θα την ξαναδούμε και σε αυτή του 2019.

Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα, που έχει δεχθεί κάλεσμα για να δώσει το δικό της δυναμικό και ξεχωριστό τέμπο στον επερχόμενο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Εν ολίγοις, και σύμφωνα με τα όσα είπε το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», η τραγουδίστρια κάνει βαλίτσα για Τελ Αβίβ.

«Ποια είναι η Βασίλισσα της Ευρώπης; Ποια είναι η πραγματική νικήτρια της Eurovision; Σας είχα πει εδώ και πολύ καιρό πως αυτά που θα συμβούν με την Ελένη Φουρέιρα, δεν θα τα πιστεύει ούτε η ίδια. Είχα την πληροφορία από την τηλεόραση του Ισραήλ και τώρα που ήρθε η πρόταση μπορώ να σας το ανακοινώσω και επίσημα. Δεν έχουμε δει στη σκηνή κάποιον που δεν είναι νικητής. Θα δούμε όμως την Ελένη Φουρέιρα. Μαθαίνω πως της έγινε πρόταση από τους διοργανωτές της φετινής Eurovision, να πάει στον Μάιο στο Ισραήλ, καθώς θέλουν να κάνουν ένα αφιέρωμα για τα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία. Έχει απαντήσει ήδη ναι, η Ντάνα Ιντερνάσιοναλ. Δεν έχει ξανά τύχει να ζητούν τον δεύτερη και όχι τον πρώτο, μέσα στο γήπεδο τους κιόλας. Δεν έχει ξαναγίνει. Είναι σε φάση διαπραγματεύσεων», είπε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης