Site icon Hallocy

O Λουκάς Φουρλάς μίλησε για την απόλυση της Στέλλας Στυλιανού

«Είναι απάνθρωπο αυτό για μένα…»

Την χθεσινή απόλυση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Οmega Στέλλας Στυλιανού, αλλά και άλλων δύο υπαλλήλων του καναλιού σχολίασαν στην εκπομπή “Όλα καλά”.

Ανάμεσα σε άλλα, η Χριστιάνα Αντωνίου αποκάλυψε πως σε συνομιλία που είχε με την Στέλλα, ενημερώθηκε πως η παρουσιάστρια έχει ήδη δεχτεί βροχή προτάσεων για την συνέχεια αλλά και την απέραντη αγάπη του κόσμου.

Kαλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο Λουκάς Φουρλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην απομάκρυνση της πρώην συνεργάτιδας του, εκφράζοντας την στεναχώρια του.

“Μένω στο ότι να μένει ένας άνθρωπος στο δρόμο και μάλιστα ένας δημοσιογράφος που έχει και προσφορά, ένας τεχνικός που τον ξέρουμε για πάρα πολλά χρόνια, μία κοπέλα στο λογιστήριο που μεγαλώσαμε μαζί…Ένας εργαζόμενος, όποιος και να είνια αυτός έχει υποχρεώσεις και πρέπει να τυγχάνει σεβασμού. Δεν μπορεί να μένει από την μια στιγμή στην άλλη χωρίς δουλειά χωρίς να ξέρει τους λόγους. Είναι απάνθρωπο αυτό για μένα. Μπορώ να πω ότι ο καλός δεν χάνεται ποτέ, ανοίγουν πόρτες, αλλά το να πηγαίνεις δουλειά την μια ημέρα και να φεύγεις χωρίς δουλειά το μεσημέρι είναι ούτε στον εχθρό σου να μην τύχει” δήλωσε ανάμεσα σε άλλα.

reporter.com.cy

Exit mobile version