Δευτέρα, 27 Ιουνίου

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φροντίζει τον εαυτό της και την εμφάνισή της. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στην επιδερμίδα της. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό In Style το μοντέλο αναφέρθηκε στον τρόπο που περιποιείται το πρόσωπό της.

«Όταν έκανα την πρώτη μου φωτογράφιση. Ήμουν 21. Ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε μακιγιάζ στο πρόσωπό μου. Έτσι μετά επισκέφτηκα ένα δερματολόγο και μου συνέστησε την πρώτη μου ενυδατική κρέμα. Έκτοτε, είμαι πολύ συνεπής και ακολουθώ μια ιεροτελεστία πρωί και βράδυ. Όχι μόνο λόγω της δουλειάς, αλλά γιατί φροντίζω τον εαυτό μου γενικά. Καθημερινά φοράω κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών και, φυσικά, αντηλιακό. Μόλις επιστρέψω στο σπίτι, καθαρίζω σχολαστικά την επιδερμίδα μου και απλώνω ένα σέρουμ. Μόνο αυτό, χωρίς κρέμα. Πιστεύω πώς μεγαλώνοντας χτίζουμε τη ρουτίνα περιποίησης. Σέρουμ χρησιμοποίησα πρώτη φορά φέτος, που έκλεισα τα 30. Μέχρι τότε, το βράδυ άφηνα την επιδερμίδα μου γυμνή» είπε η Ηλιάνα.

Όσο για το ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα ομορφιάς που έχει πάρει μέχρι σήμερα το μοντέλο και κριτής του GNTM είπε: «Ότι το δέρμα μας πρέπει να είναι πάντα ενυδατωμένο, ποτέ στεγνό και αφυδατωμένο. Το χειμώνα πρέπει να προσέχουμε περισσότερο και, βέβαια, να μην ξεχνάμε ποτέ το αντηλιακό μας. Επίσης, να πίνουμε πολύ νερό και να ακολουθούμε σωστή διατροφή. Αυτά μπορούν να αλλάξουν τελείως την επιδερμίδα μας, να την κάνουν πιο καθαρή και λαμπερή».

Διαβάστε επίσης