Site icon Hallocy

Ξέφυγαν τα πράγματα στο Master Chef! Κοντιζάς: «Όλοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό»-Άλκηστις: «Αφού δεν του έριξα μπουνιά…»

Τεστ δημιουργικότητας είχε το χθεσινό επεισόδιο του Master Chef για τους παίκτες με βασικό υλικό το ψωμί του τοστ. Φαίνεται όμως πως δεν τους βγήκε η… δημιουργία.

Ένταση, κόντρες και πρωτοφανείς αντιδράσεις είχε το επεισόδιο. Συγκεκριμένα οι κριτές έμειναν δυσαρεστημένοι από τα πιάτα των περισσότερων παικτών με μόνο τρεις να τους εντυπωσιάζουν.

Τα τρία χειρότερα πιάτα είχαν οι Παντελής Βούρος, Άλκηστις Αλεξάκη και Μαρία Τσαπράνη.

Οι κριτές έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους με τον Σωτήρη Κοντιζά να μιλάει εκ μέρους τους. «Όλοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό. Υπάρχουν ώρες και στιγμές που κάνουμε πλάκα και ώρες που μαγειρεύουμε και απαιτούμε κάποια πράγματα από σας. Δεν σας παρακαλάμε για κάποια πράγματα, τα απαιτούμε. Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι είστε τα τρία χειρότερα πιάτα. Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο MasterChef», είπε ο σεφ.

Οι ανακοινώσεις όμως δεν τελείωσαν εκεί. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση δε θα είναι τρεις αλλά εννέα. Πρωτοφανής κίνηση στο Master Chef. «Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα… Αύριο θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά», συμπλήρωσε.

Συνεπώς υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι και οι Θάνος Σπανός, Ασημίνα Ουστάλλι, Κωνσταντίνα Δημητρίου, Γιώργος Ορφανός, Ιωάννα Μπουρλόκα, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Την «τιμητική» της όμως για ακόμα μια φορά είχε η κρητικιά παίκτρια. Η Άλκηστις από την αρχή έχει μια έντονη προσωπικότητα, δεν αγαπά ιδιαίτερα την κρητική και βρίσκεται σε μια κόντρα με τον Σωτήρη Κοντιζά. Ο σεφ κάνοντας κριτική στο πιάτο της είπε: «Ελλιπές πιάτο και πάρα πολύ περίεργη στάση. Στάση δική σου. Περίεργος τόνος και με ένα θράσος, όχι από το καλό. Όχι θάρρος, αλλά θράσος, σαν να μην έχεις πειστεί για κάτι. Δεν είναι παιδική χαρά εδώ, είναι μια κουζίνα».

Η Άλκηστις ζήτησε εξηγήσεις όσον αφορά στο λόγο που της μιλάει έτσι ο σεφ καθώς και να γίνει συγκεκριμένος. Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν της έκανε τη χάρη να της απαντήσει αλλά της ζήτησε να σκεφτεί τη συμπεριφορά της.

Η παίκτρια όχι μόνο δεν μπήκε στη διαδικασία να φιλτράρει όλα όσα άκουσε αλλά φεύγοντας είπε σε συμπαίκτρίες της: «Αφού δεν του έριξα μπουνιά τυχερός ήταν».

Δείτε όλα όσα έγιναν λίγο πριν τελειώσει το επεισόδιο στο βίντεο που ακολουθεί

Exit mobile version