Hallocy

Μέγκαν Μαρκλ: Έκανε.. τατουάζ στο χέρι για να γιορτάσει την εγκυμοσύνη της!

Την πρώτη τους ημέρα στο Μαρόκο, στο πλαίσιο της βασιλικής επίσκεψης που πραγματοποιούν από χθες βράδυ, παιρνούν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Το ζευγάρι, που έφθασε χθες βράδυ στην Καζαμπλάνκα, βρέθηκε σήμερα το πρωί στα Βουνά Ατλας. Προσγειώθηκαν με ελικόπτερο και κατευθύνθηκαν στην τοπική κοινότητα με σκοπό να μάθουν για τη δράση του Moroccan NGO Education For All που σαν σκοπό έχει να χτίσει σπίτια για τα κορίτσια 12 με 18 ετών των κοινοτήτων που ζουν απομονωμένες στα βουνά και να εξασφαλίσει την πρόσβασή τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η Μέγκαν Μαρκλ σε αντίθεση με χθες το βράδυ που έφθασε στην Καζαμπλάνκα φορώντας ένα εντυπωισακό κόκκινο φόρεμα Valentino, σήμερα ήταν εντελώς κάζουαλ, φορώντας ένα μαύρο τζιν, ασορτί πουλόβερ, μπλε μπλέιζερ και μαύρα Birdies slippers,

Τα κορίτσια περίμεναν την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι παρατεταγμένα στο δρόμο, έτοιμα να τους προσφέρουν λουλούδια, πολύ διαφορετικά από εκείνη που η δούκισσα του Σάσεξ μαζί με τις φίλες της έμαθαν να συνθέτουν σε μπουκέτα, στην ακριβότερη σουίτα των ΗΠΑ, όπου έκανε το baby shower του μωρού της.

Exit mobile version