Site icon Hallocy

Το Τατουάζ: Έγκυος η Άννα; Το τεστ και ο καβγάς με τον Άλεξ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά «Το Τατουάζ».

Η Άννα έχει υποψίες πως περιμένει το πρώτο της παιδί, όμως η αντίδρασή της οδηγεί στη σχέση της με τον Αλέξανδρο σε μεγάλη ρήξη. Την ίδια ώρα, μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της και σπεύδει στο Λονδίνο για να βρεθεί στο πλευρό της.
Από την άλλη, η Όλγα συνεχίζει να πίνει, αλλά χάνει εντελώς τον έλεγχο και τρακάρει.

Η Αμαλία, κάνοντας μια μεγάλη προσπάθεια να θυμηθεί τα γεγονότα, δίνει στον Νικόλα πληροφορίες για την ιστορία της μεταφοράς όπλων από τη Μαργκώ και του μιλάει για όλες τις δολοφονίες που έχουν γίνει στο όνομα αυτής της… δουλειάς. Του μιλά και για τον ρόλο του Πέτρου και ο Νικόλας θέλει να τον συναντήσει για να μάθει περισσότερα για την υπόθεση αυτή.

Την ίδια ώρα, και ο Τόνυ αρχίζει να ενδιαφέρεται για τη μεταφορά των όπλων, κάνοντας σχετικές ερωτήσεις και η Μαργκώ συνεχίζει να παίζει υπομονετικά το παιχνίδι της.

Στο μεταξύ, ο Ορφέας βρίσκεται πλέον στο ψυχιατρείο, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ταραχή στην Ελένη. Ο δολοφόνος που στραγγαλίζει γυναίκες αφήνει πίσω του ένα ακόμα θύμα.

Ο Ορφέας προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα πραγματικότητα του ψυχιατρείου και υπακούει τις εντολές της Μίνας αδιαμαρτύρητα.

Την επόμενη μέρα η Αμαλία φέρνει σε επα­φή τον Νικόλα με τον Πέτρο, με σκοπό να τον βοηθήσει στην ερευνά του με τα όπλα, αλλά ο Πέτρος δεν δείχνει συνεργάσιμος. Παράλλη­λα, η Τατιάνα, με τη βοήθεια της Αθηνάς, εντο­πίζει ένα από τα κρησφύγετα του κυκλώματος της παιδικής πορνογραφίας, μη γνωρίζοντας ότι εκεί μέσα κρύβεται και αυτός που απήγαγε τον Νικόλα. Εν τω μεταξύ, η Άννα από ένστικτο συ­νεχίζει να ανησυχεί για την Αμα­λία, αλλά όλοι της κρύβουν την αλήθεια. Ωστόσο, ένα αναπάντε­χο νέο έρχεται να ταράξει τον γά­μο της με τον Αλέξανδρο. Η κοπέ­λα συνειδητοποιεί πως ίσως είναι έγκυος, αλλά οι αντιδράσεις εκεί­νης και του Αλέξανδρου δημιουρ­γούν μεγάλη ρήξη στο ζευγάρι!

Η Άννα έχει τη δική της αγωνία καθώς πιστεύει ότι είναι έγκυος και ο Αλέξανδρος δεν σταματά να την πιέζει με νεύρα και συνεχείς καβγάδες. Η Ελένη μιλά στην οικογένειά της για την πιθανή εγκυμοσύνη της Άννας και ο Παύλος γίνεται θηρίο όταν ακούει ότι η Άννα δεν θέλει ακόμα να γίνει μητέρα. Ο Σωκράτης εξομολογείται στον Νικόλα τον φόβο του ότι πάσχει από διαταραχή ταυτότητας και παθαίνει διαλείψεις μνήμης. Η Λήδα αποκαλύπτει στον Στέφανο το «μυστικό» της Όλγας, γεγονός που τον φτάνει στα όριά του και ζητά από την Όλγα να χωρίσουν.

Ο Στέφανος σε μια προσπάθειά του να συνετίσει την Όλγα με το θέμα του αλκοόλ, αλλά με πιο σκληρό τρόπο αυτή τη φορά, την εγκαταλείπει. Ο Παύλος στριμώχνει άσχημα την Άννα σχετικά με την πιθανή εγκυμοσύνη κι εκείνη τον βάζει στη θέση του. Όταν ο Θεοχάρης την ειδοποιεί για την κατάσταση της υγείας της Αμαλίας, η Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Αλέξανδρος παραμερίζει τις διαφορές τους και φεύγει μαζί της για το Λονδίνο. Ο Νικόλας λέει όλη την αλήθεια στην Αθηνά για την υπόθεση των όπλων και ζητά την βοήθειά της… Ο Σέκερης ξεκαθαρίζει στην Ειρήνη πως αυτό που έγινε μεταξύ τους, δεν πρόκειται να επαναληφθεί, γεγονός που την πεισμώνει. Ο Σωκράτης κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Ορφέα, στη Δραπετσώνα, και ψάχνει για στοιχεία. Η Άννα αντικρίζει την Αμαλία σε κώμα και παθαίνει σοκ…

Οι γιατροί διαβεβαιώνουν την οικογένεια ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Ο Ορφέας αναπτύσσει μια φιλική σχέση με τον νοσοκόμο του, τον Αντώνη, ενώ παράλληλα προσπαθεί να συνηθίσει την φαρμακευτική αγωγή. Την ίδια ώρα ο Σωκράτης ψάχνει στο κρυφό σπίτι του Ορφέα, αναζητώντας νέα στοιχεία. Τα όνειρα που βλέπει όμως, έχουν αρχίσει να τον ταράζουν καθώς πιστεύει πως κάνει πράγματα τα οποία μετά δεν τα θυμάται.

Η Άννα πείθεται να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, αλλά το αποτέλεσμα οδηγεί το ζευγάρι σε ολική ρήξη. Η πι­θανότητα κάποιας γυναικολογικής επιπλοκής τρομά­ζει τον Αλέξανδρο πολύ και αμέσως γίνεται Προστα­τευτικός μαζί της. Εν τω μεταξύ, σΣωκράτης συνεχί­ζει την έρευνα και ανακαλύπτει νέα πράγματα για τον Ορφέα, ενώ η Αστυνομία κάνει έφοδο στα σπίτια στε­λεχών της παιδικής πορνογραφίας και ανταλλάσσει πυρά με τους κακοποιούς. Η Αθηνά με τον Νικόλα, από ‘την άλλη, ερευνούν την υπόθεση του Τόνυ μαζί και φτάνουν πιο κοντά στην αλήθεια. Αργότερα, ο Σέκερης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Αμαλία και πέφτει από τα σύννεφα. Χωρίς να χάσει χρόνο, παραμερίζει όσα τους χώρισαν και τρέχει να βρε­θεί στο πλευρό της. Παράλληλα, η’Ολγα οδη­γεί μεθυσμένη, χάνει τον έλεγχο του αυτοκι­νήτου της και τρακάρει! Την επόμενη μέρα, η Αθηνά ψάχνει για πληροφορίες σχετικά με το εμπόριο όπλων και επιβεβαιώνει στον Νικόλα πως ο Πέτρος ήταν ο μυστικός σύνδεσμος της Γιούροπολ. Εν τω μεταξύ, η Χριστίνα συνειδη­τοποιεί πως ο Ορφέας έπαψε να παίρνει τα χά­πια του, ενώ ο Νικόλας δέχεται ένα απροσδό­κητο τηλεφώνημα που θα ξαναβάλει σε τροχιά την ερευνά του.

Η ‘Ολγα, που συνέρχεται από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, δεν βάζει μυα­λό και μες στο μεθύσι της κάνει κάτι ασυγχώ­ρητο για άλλη μία φορά.

Exit mobile version