Site icon Hallocy

Οι δύσκολες στιγμές του Άνθιμου Ανανιάδη και η αρρώστια που τον γονάτισε!

Μια πολύ δύσκολη περίοδο στην ζωή του έχει περάσει ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Η μητέρα του ηθοποιού Εύη Καραγιάννη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για όλα.

Η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει το πώς βίωσε την περίοδο που ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο αλλά και το πως το διαχειρίστηκε η οικογένεια της..

Δοκιμαστήκατε πολύ με την υγεία σας. Με έναν καρκίνο που παλέψατε με δύναμη…

Είμαι έτοιμη για όλα. Για αρρώστιες, ακόμα και για τον θάνατο. Είμαι ήρεμη γιατί πιστεύω στον Θεό. Την περίοδο που ήμουν άρρωστη, ήταν μια ευλογημένη εποχή. Τη σκέφτομαι σαν δυσκολία πρακτική και σωματική, πνευματικά όμως ήμουν πολύ καλά. Οι προσευχές με έφεραν πιο κοντά στη χάρη Του. Η μόνη μου αγωνία ήταν το παιδί μου. Τι θα γινόταν ο γιος μου αν έφευγα.

Κάθε χρόνο πηγαίνετε για επαναληπτικές εξετάσεις;

Είναι οι πιο δύσκολες ημέρες του χρόνου, γεμάτες αγωνία, ένταση και απομόνωση μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Είναι ώρες περισυλλογής;

Εχω πολύ Θεό μέσα μου και η αυτογνωσία με έχει βοηθήσει πολύ.

Δημιουργικά, πώς μεταφράζεται;

Ετοιμάζω μια καταπληκτική παράσταση για τη νέα θεατρική σεζόν με πολύ τραγούδι. Μια διασκευή από το εξωτερικό με πολύ απαιτητική παραγωγή, που θα «τρέχει» παράλληλα με το «Fragile». Περισσότερα θα πούμε μετά το καλοκαίρι

Άνθιμος Ανανιάδης: Η μητέρα του αποκαλύπτει για το αν έχει δει το παιδί του – «Έχει τσαλακωθεί ο γιος μου»

Η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη, παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για τον γιο της.

Η μαμά του γνωστού ηθοποιού αποκάλυψε αν ο γιος της έχει δει το παιδί του αλλά και το πώς βιώνει αυτή την κατάσταση.

Η πρώτη ερώτηση που της έγινε από την εφημερίδα Espresso ήταν: “Ο Άνθιμος Ανανιάδης ζει εδώ και καιρό μια πολύ δύσκολη περίοδο στα προσωπικά του. Τον γιο του τον έχει δει;”

Και εκείνη απάντησε: “Οχι ακόμα…”.

Θα βαφτιστεί ο μικρός;

“Δεν γνωρίζουμε τίποτα”.

Πώς το βιώνει ως μπαμπάς όλο αυτό;

“Οσο κι αν δεν μιλούσε για το θέμα, καταλάβαινα πολλά. Σε μένα δεν μπορούσε να κρυφτεί. Ωστόσο, ο πνευματικός του, ο γέροντας Εφραίμ, στη Μονή Βατοπαιδίου τον βοηθάει πολύ. Αναπαύει την ψυχή του παιδιού μου με τα λόγια του Θεού. Του χάρισε ένα κομποσκοίνι κι ένα δαχτυλίδι που δεν αποχωρίζεται λεπτό ο Ανθιμος”.

Ανεβαίνει συχνά στο Άγιο Όρος;

“Είναι πολύ θρησκευόμενος. Στην οικογένειά μας δεν ζούμε χωρίς τον Θεό και είμαι χαρούμενη που βρίσκεται στη μεγάλη αγκαλιά Του.

Τον μεγάλωσα όπως με μεγάλωσε η οικογένειά μου. Είχα και την τιμή και την ευλογία να γνωρίσω από κοντά τον πατέρα Εφραίμ και να μιλήσουμε για το παιδί μου. Ηταν δύσκολα τα πράγματα. Εχει «τσαλακωθεί» μέσα του συναισθηματικά”.

Exit mobile version