Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου

Ελένη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Ο 19χρονος ομολόγησε ότι….

Έσκασε τώρα!

Λύγισε ο 19χρονος από την παρέα των τριών φίλων…που κατηγορούνται για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη και σε αντίθεση με ότι είχε ισχυριστεί αρχικά, ομολόγησε πως βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο, τον βιασμό της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Οι τρεις φίλοι, ηλικίας 23, 22 και 19 χρόνων, από το χωριό Μάσαρη, είχαν ισχυριστεί στους αξιωματικούς Ρόδου ότι έκαναν πλάκα στην Ελένη Τοπαλούδη σχετικά με το βίντεο που εκείνη κατήγγειλε ότι τράβηξαν το Νοέμβριο του 2017.

Όπως είχαν πει, θέλοντας να αστειευτεί ο 17χρονος – τότε – φίλος τους, σήκωσε το χέρι του κρατώντας το κινητό του στο κενό πάνω από την πόρτα της τουαλέτας και προσποιήθηκε ότι βιντεοσκοπούσαν την ερωτική συνεύρεση ανάμεσα στην 21χρονη και τον 20χρονο της παρέας.

Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Espresso, οι τρεις φίλοι δεν είπαν την αλήθεια για το περιβόητο βίντεο, καθώς στη συμπληρωματική κατάθεση που φέρεται να έδωσε ο 19χρονος, παραδέχτηκε πως όντως βιντεοσκόπησε την άτυχη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο, ενώ επανέλαβε πως η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της 21χρονης.

Φέρεται να είπε ότι ύστερα από αυτά η Ελένη Τοπαλούδη φοβήθηκε μη διαρρεύσει στο διαδίκτυο το επίμαχο βίντεο και έτσι έπιασε του γονείς του και τους παρακάλεσε να διαγράψουν το βίντεο από το κινητό.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι Αρχές θα ζητήσουν να εξεταστεί το κινητό του 19χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η Ελένη συνευρέθηκε ερωτικά με τον 20χρονο με τη θέλησή της, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν και οι γονείς του.

Υπόθεση Τοπαλούδη: Σοκάρει η αποκάλυψη φίλου του 21χρονου! “Ξέρω ότι κυνηγούσε κι άλλες κοπέλες…”

Συνταράσσουν οι αποκαλύψεις από την άρση του απορρήτου του 21χρονου που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Την ίδια ώρα νέες μαρτυρίες που έρχονται στο φως “καίνε” τον 21χρονο.

Όπως φαίνεται “κυνηγούσε” κι άλλες κοπέλες!

Φίλος του Ροδίτη αναφέρει: “Είχε πάντα τις πλάτες των γονιών του.. Δεν φοβότανε ούτε την αστυνομία!” δηλώνει στο Star.

“Δεν προκύπτει τρίτο πρόσωπο στην δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη” λέει ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Από την άλλη, ανοιχτή παραμένει και η υπόθεση της 19χρονης κοπέλας που βιάστηκε από τον Αλβανό Ρωμά.

Η δικηγόρος της 19χρονης αναφέρει “Θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε και δεύτερο θύμα.”

Διαβάστε επίσης