Site icon Hallocy

«Γάζωσαν» τ/κ επιχειρηματία στην οικία του στα κατεχόμενα

Το νέο φονικό στην κατεχόμενη Λευκωσία με θύμα 52χρονο ο οποίος πυροβολήθηκε από αγνώστους στην είσοδο της οικίας του με την «αστυνομία» να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι το κύριο θέμα που προβάλλουν στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα οι τουρκοκυπριακές εφημερίδες.

Η εφημερίδα «Αφρίκα» (Αφρική), με τίτλο «Μπάσταρδοι» αναφέρεται στην δολοφονία του 52χρονου Γκιοκχνάν Ναΐμ, γνωστός Τ/κ επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ανταλλακτηρίου συναλλάγματος, ο οποίος δέχτηκε έξω από την οικία του τέσσερις από τις έξι σφαίρες των δραστών ενώ πιστεύεται ότι οι δράστες πήραν από τα χέρια του θύματος τσάντα με ποσό πέραν των 500 χιλιάδων ευρώ.

Η εφημερίδα «Χαβαντίς» (Είδηση), με τίτλο «Εκτέλεση στη μέση του δρόμου» αναφέρει ότι στην είσοδο της οικίας του στην κατεχόμενη Λευκωσία, περίμεναν οι δράστες τον 52χρονο Γκιοκχνάν Ναΐμ, τον οποίο πυροβόλησαν και εξαφανίστηκαν ενώ η «αστυνομία» ψάχνει και τσάντα με ποσό 3 εκατ. τουρκικών λιρών (περίπου 500 χιλιάδες ευρώ).

Η εφημερίδα «Κίπρις» (Κύπρος), με τίτλο «Δολοφονία στην Λευκωσία» αναφέρεται στο νέο φονικό στην κατεχόμενη Λευκωσία με θύμα τον 52χρονο Γκιοκχνάν Ναΐμ, ιδιοκτήτη ανταλλακτηρίου συναλλάγματος, ο οποίος πυροβολήθηκε έξω από την οικία του ενώ άφησε την τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), με τίτλο «Δολοφονία σόκαρε την Λευκωσία» αναφέρεται στην δολοφονία του Γκιοκχνάν Ναΐμ στην είσοδο της οικίας του ενώ η «αστυνομία» θεωρεί σύμφωνα με τις προκαταρκτικές έρευνες ότι οι δράστες ακολούθησαν το θύμα στο σπίτι του, τον πυροβόλησαν και στην συνέχεια πέταξαν το όπλο σε κοντινό σημείο και εξαφανίστηκαν.

sigmalive.com

Exit mobile version