Παρασκευή, Αύγουστος 23

Ήταν για δύο ώρες σε φορείο στο διάδρομο του νοσοκομείου η άτυχη Αλίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εγκεφαλική αιμορραγία συνέπεια ρήξης ανευρίσματος εγκεφάλου οφείλεται ο θάνατος της άτυχης 48χρονης Αλίνας Λοΐζου, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, που ξεψύχησε την Τρίτη στην Πάφο.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους στην παρουσία και του ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού εκ μέρους της οικογένειας.

Η οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες του AlphaNewsLive, θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια αφού συμβουλευθεί το δικηγόρο της οικογένειας Νίκο Τσαπαλή, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση δήλωσε ότι η οικογένεια σέβεται την ιδιωτικότητα του νοσηλευτικού προσωπικού που ενεπλάκη.

Πρόσθεσε ότι καθοριστική ήταν η παρέμβαση της Διευθύντριας των Ιατρικών Υπηρεσιών Αναστασίας Ανθούση για τον εντοπισμό νεκροτόμου, από τη Λάρνακα για τη διενέργεια της νεκροτομής καθώς ο νεκροτόμος της Πάφου απουσιάζει με άδεια λόγω προβλήματος υγείας και της Λεμεσού αφυπηρέτησε, με αποτέλεσμα να μην υπήρχε μέχρι το βράδυ της Πέμπτης προγραμματισμένη ώρα για τη νεκροτομή.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 48χρονη Αλίνα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όταν ένιωσε αδιαθεσία, ενώ προηγουμένως λιποθύμησε καθώς ένιωσε άγχος και στεναχώρια λόγω του θανάτου του σκύλου της.

Στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε εξετάσεις και ζήτησε να επιστρέψει σπίτι της καθώς είπε ότι ένιωθε καλύτερα. Στο νοσοκομείο έμεινε για δύο περίπου ώρες, σε φορείο στο διάδρομο, καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμες κλίνες.

Της χορηγήθηκε ηρεμιστική ένεση και της δόθηκαν οδηγίες να ξεκουραστεί. Πέντε ώρες μετά το εξιτήριο της, η άτυχη Αλίνα κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ…

Η οικογένεια αναμένει το πόρισμα της νεκροτομής ώστε να προχωρήσει, αν κριθεί αναγκαίο, σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης