Σάββατο, Αύγουστος 24

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι αλλά και ο συνάδελφοι του 24χρονου Χρίστου Αρτεμίου – Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που του έκοψαν το δρόμο – Φωτογραφίες

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι αλλά και ο συνάδελφοι του 24χρονου Χρίστου Αρτεμίου που χάθηκε στην άσφαλτο χθες βράδυ, ενώ έκανε διανομή φαγητού στη Λεμεσό.

Χωρίς να μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, άνθρωποι που δούλευαν μαζί του στο εστιατόριο, αναφέρουν πως ήταν ένα συνεπέστατο παιδί που πάλευε συνεχώς για ένα μεροκάματο, καθώς προέρχεται από φτωχή οικογένεια.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το omega, συνάδελφος του, είπε πως πριν λίγες μέρες, αυτοκίνητο ανέκοψε ξανά την πορεία της μοτοσυκλέτας του την ώρα που έκανε διανομή φαγητού, με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο με τον χθεσινοβραδινό που αποδείχτηκε μοιραίος.

Ο Χρίστος Αρτεμίου άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού χθες βράδυ, όταν η πορεία της μοτοσικλέτας του ανακόπηκε από όχημα που οδηγούσε 60χρονος, στην οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ανέφερε πως το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 21:30, όταν ο 60χρονος οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε στροφή δεξιά, προς την οδό Κρήτης, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του μοτοσικλετιστή, που ερχόταν εξ αντιθέτου.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματα του.

” Οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο προκαταρκτικό στάδιο. Έχει εντοπιστεί κράνος στη σκηνή αλλά δεν μπορούμε να αναφέρουμε με βεβαιότητα αν το φορούσε” είπε ο κ.Μιχαήλ, προσθέτοντας ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο της Λεμεσού για το 2019, διερευνώνται.

Ο 60χρονος οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

dialogos.com.cy

Διαβάστε επίσης