Site icon Hallocy

20χρονη κατήγγειλε συγκάτοικό της για βιασμό στη Λευκωσία

Ένας 38χρονος, από αφρικανική χώρα, συνελήφθη από την Αστυνομία και τελεί υπό κράτηση για διερευνώμενη υπόθεση βιασμού επίσης αλλοδαπής από ευρωπαϊκή χώρα, ηλικίας 20 ετών.

Η καταγγελία έγινε προχθές στο ΤΑΕ Λευκωσίας και, σύμφωνα με την παραπονούμενη, ο βιασμός έγινε την περασμένη Τετάρτη το βράδυ. Ύποπτος και παραπονούμενη διέμεναν στο ίδιο συγκρότημα διαμερισμάτων στη Λευκωσία και, όπως κατήγγειλε η 20χρονη, ο 38χρονος εισήλθε στο δωμάτιό της και με τη βία προέβη στον βιασμό. Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η θέση του υπόπτου, ο οποίος υποστηρίζει πως ό,τι έγινε έγινε με τη θέληση της νεαρής.

Η παραπονούμενη εξετάστηκε από ιατροδικαστή που έχει εντοπίσει κάποια ευρήματα τα οποία θα αξιολογηθούν από τους ανακριτές, ενώ χθες ο 38χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο, αφού άκουσε τη μαρτυρία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, διέταξε την κράτησή του για οκτώ ημέρες.

Η Αστυνομία έχει επισκεφθεί τη σκηνή και παρέλαβε διάφορα τεκμήρια τα οποία προωθήθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι το θύμα προχώρησε στην καταγγελία για βιασμό της άμεσα. Τώρα οι ανακριτές θα επισκεφθούν εκ νέου το διαμέρισμα της 20χρονης, η οποία διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, για επιπρόσθετες εξετάσεις, ενώ τυγχάνει στήριξης από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η Αστυνομία θα περιμένει τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων και στη συνέχεια θα προωθήσει τον φάκελο στη Νομική Υπηρεσία για οδηγίες ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης.

philenews.com

Exit mobile version