Παρασκευή, Αύγουστος 23

Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες, σήμερα

Κατά διαστήματα συννεφιασμένος θα είναι σήμερα ο καιρός, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες µε το καιρό να σηµειώνει βελτίωση από το απόγευµα. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να πέσει χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί και µέχρι το απόγευµα κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και στα δυτικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη και στα δυτικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο µέχρι την ∆ευτέρα, και µή αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 26
εκατοστά.

Διαβάστε επίσης