Παρασκευή, Αύγουστος 23

Τάμτα: Ταξίδι-αστραπή στο Τελ Αβίβ για τα γυρίσματα του καρτ ποστάλ της!

Στο Ισραήλ βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Τάμτα, η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2019 με το τραγούδι Replay, για να κάνει γυρίσματα για το κάρτ ποστάλ που θα προβληθεί πριν από την συμμετοχή της τον Μάιο.

Τα καρτ ποστάλ προβάλλονται πριν από κάθε συμμετοχή και δείχνουν τις ομορφιές και τα αξιοθέατα κάθε χώρας.

Εκτός από την Τάμτα βέβαια εκεί βρέθηκαν και οι διαγωνιζόμενοι που θα εκπροσωπήσουν την Γαλλία, την Ισπανία, την Ελβετία, την Κροατία, το Βέλγιο και την Ουγγαρία. Τα γυρίσματα της καρτ ποστάλ θα γίνουν στην πόλη Eliat, όπου ξεχωρίζει για την ιστορικότητα της.

Στην συνέχεια η Τάμτα έδωσε συνέντευξη στην παρουσιάστρια της Ισραηλινής δημόσιας τηλεόρασης ΚΑΝ, Shani Nachshony Zintchenko όπου δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Δεν νιώθω πίεση λόγω της δεύτερης θέσης της Ελένης, θέλω μόνο να πάω και να το απολαύσω. Το τραγούδι μου είναι pop και δεν νομίζω ότι κάθε τραγούδι πρέπει να έχει κάποιο μήνυμα ή σημασία. Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχουν πολλά τέτοια τραγούδια κι εγώ θα είμαι εκείνη που θα σας διασκεδάσω.
Δεν πιστεύω ότι το τραγούδι σαν μελωδία έχει σχέση με το Fuego αλλά κι αν είχε είμαι χαρούμενη γιατί είναι υπέροχο τραγούδι και νιώθω μια χαρά με αυτό.

Θεωρώ ότι σαν γυναίκα έχω πολλά να πω κι ίσως να είμαι έμπνευση για κάποιους ανθρώπους.
Για εμένα η Ελλάδα κι η Κύπρος είναι το ίδιο και πιστεύω ότι η Ελλάδα κι η Γεωργία θα με στηρίξουν. Νομίζω ότι η Ελλάδα, η Κύπρος, η Γεωργία και το Ισραήλ είμαστε πολύ κοντά. Θερμοί κι θορυβώδεις άνθρωποι και νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου».

Διαβάστε επίσης