Hallocy

Έσκασε νέος χωρισμός: Μετά την επανασύνδεση το ζευγάρι της κυπριακής σόουμπιζ τα τσούγκρισε οριστικά

Καινούργια σελίδα στην προσωπική της ζωή γύρισε γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια, ύστερα από τον χωρισμό της με νεαρό δικηγόρο.
Ο λόγος για την Έλενα Παπαπαναγιώτου που γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice» το 2015 και από τότε μέχρι σήμερα κάνει live σε γνωστά μαγαζιά της Κύπρου, ενώ έχει και τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή

Η όμορφη τραγουδίστρια στις αρχές του 2018, γνωρίστηκε με τον ασκούμενο τότε δικηγόρο και barman σε γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας και από τότε ήταν μαζί. Μαζί με τον Κώστα Μίγκο μάλιστα έκαναν και ταξίδια, με κοινές τους φωτογραφίες να ανεβαίνουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram Το ζευγάρι ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχουν χωρίσει πρόσφατα, γεγονός που το ενισχύει ότι η γλυκιά τραγουδίστρια έσβησε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια μάλιστα τα τελευταία εικοσιτετράωρα ταξίδεψε στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, όπου έκανε μια μικρή στάση, ενώ τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο Μαϊάμι, που κάνει βόλτες με ποδήλατο φορώντας ένα καυτό παντελονάκι!

Πηγή: mylife.offsite.com.cy

Exit mobile version