Site icon Hallocy

Γκανγκστερική καταδίωξη…ανήλικου με προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στην Πάφο

Επεισοδιακή καταδίωξη μαθητή, με προειδοποιητικούς πυροβολισμούς, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην επαρχία Πάφου.

Ήταν κατά τη διάρκεια μαθητικών εκδηλώσεων όταν μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν πρόσωπο να οδηγεί όχημα χωρίς πινακίδες εγγραφής και ζώνη ασφαλείας.

Μέλος της Ομάδας “Ζ” έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Αντ’ αυτού, ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα εγκατέλειψε το μέρος.

Το μέλος της Αστυνομίας ακολούθησε τον οδηγό με την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου εισήλθε σε χωματόδρομο και σε κάποιο σημείο έκανε επαναστροφή και φέρεται να κινήθηκε προς την κατεύθυνση της υπηρεσιακής μοτοσικλέτας. Ο Αστυνομικός έκανε ελιγμό και απέφυγε το αυτοκίνητο το οποίο συνέχισε να κινείται αλόγιστα και επικίνδυνα.

Δεύτερο μέλος της Αστυνομίας έκανε εκ νέου σήμα στον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός συνέχισε την πορεία του. Το μέλος της Ομάδας “Ζ” έριξε δύο προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στον αέρα αναγκάζοντας τον οδηγό τελικά να σταματήσει.

Τότε οι αστυνομικοί, διενεργώντας έλεγχο, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 17χρονο. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Γραπτώς κατηγορήθηκε επίσης και η εγγεγραμμένη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.

alphanews.live

Exit mobile version