Κυριακή, Δεκέμβριος 8

Πατέρας τριών ανήλικων παιδιών ο άτυχος Άθως που ξεψύχησε στην άσφαλτο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που έγινε λίγο πριν της 17:00 σε χωριό της Λευκωσία.

Τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα στην Κοκκινοτριμυθιά και στοίχησε τη ζωή στον Άθω Χαραλάμπους από το Παλιομέτοχο, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκίνητο ανέκοψε την πορεία μοτοσικλετιστή με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του σε κύριο δρόμο στην Κοκκινοτριμιθιά.

Στο σημείο έφθασε άμεσα ασθενοφόρο και έγινε μεταφορά του μοτοσικλετιστή στο Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επικαθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της τροχαίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AlphaNews.Live στο ατύχημα ενεπλάκησαν 55χρονη γυναίκα η οποία σύμφωνα με τις μαρτυρίες πήγε να στρίψει παράνομα σε βενζινάδικο και μάλιστα από την έξοδο σε σημείο που απαγορευόταν η στροφή δεξιά. Στη προσπάθειά της να εισέλθει στο βενζινάδικο ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας του 38χρονου θύματος που όπως μας μετάφεραν μάρτυρες από την σκηνή δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

δυστύχημα στην κοκκινοτριμιθιά

Ο άτυχος Άθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος ωστόσο τραυματίστηκε ελαφριά.

Ο άτυχος Άθως καταλείπει τρία ανήλια παιδιά.

reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης