Site icon Hallocy

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται βροχές, ίσως και… χιόνια

Μετά τις ψηλές θερμοκρασίες και την ηλιοφάνεια των τελευταίων ημερών, το σκηνικό του καιρού αλλάζει άρδην σήμερα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ σε κάποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κυρίως κατά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Μάλιστα, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσουν και χιόνια ή χιονόνερο.Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 8 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Τρίτη θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο για να κυµανθεί κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα.

Πηγή: philenews

Exit mobile version