Hallocy

Σοβαρή κακοποίηση εφήβου από τους συμμαθητές του.Τον άφησαν παράλυτο

Ο Neo Hobbs, είναι ένα από τα θύματα του bullying. Yπέφερε για αρκετούς μήνες και είχε φτάσει στο σημείο, να φοβάται να πάει στο σχολείο. Μια μέρα το παιδί αυτό, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, από τον νταή του σχολείου του.

Το άτομο ή τα άτομα που είναι υπεύθυνα γι ‘αυτή την αποτρόπαια πράξη, δεν θα αποκαλυφτούν. Είναι τραγικό το γεγονός, ότι ένα παιδί που το στέλνουν οι γονείς του στο σχολείο για να μορφωθεί, καταλήγει στο νοσοκομείο με εγκεφαλικά τραύματα και πέφτει σε κώμα από τα τραύματα αυτά.

Υπάρχει έλλειψη κανονισμών στα σχολεία, σχετικά με τον εκφοβισμό.

Συχνά οι μαθητές διστάζουν να κάνουν παράπονα εναντίον των νταήδων τους, επειδή δεν υπάρχει κάποιο σύστημα που να διασφαλίζει την ασφάλειά τους. Στα μάτια τους, το να αντέξουν τον πόνο, φαίνεται σαν μια καλύτερη επιλογή.

Η οικογένεια του Neo Hobbs, επιμένουν ότι ο νταής, βρίσκεται πίσω από την κρίσιμη κατάσταση του παιδιού τους. Για αρκετές ημέρες, υπήρχε η ανησυχία, πως ο Neo δεν θα κατάφερνε να αναρρώσει πλήρως από τα τραύματα του.

Ενώ το σχολείο επιβεβαίωσε ότι υπήρξε ένα περιστατικό μεταξύ των μαθητών, υποστήριξε ότι ήταν απλώς μια αντιπαράθεση μεταξύ δύο μαθητών. Στην εκδοχή τους, στην αντιπαράθεση αυτή, συνέβησαν μόνο γροθιές και μια πτώση.

Οι γιατροί του επιμένουν, πως η σοβαρότητα των τραυματισμών που υπέστη ο Neo Hobbs, δεν θα μπορούσαν να προέλθουν από μια απλή πτώση ή μάχη με γροθιές.

Το κρανίο του παιδιού είναι γεμάτο κατάγματα και ο εγκέφαλός του είναι μελανιασμένος και αιμορραγεί.

Για να καταλάβουμε πραγματικά τι συνέβη, θα πρέπει να περιμένουμε τον Neo να ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του. Το παιδί έχει πέσει σε κώμα από τον τραυματισμό και έχει μείνει παράλυτος.

 

Exit mobile version